پایان نامه/رساله
- بررسی اثر متان زایی EMS بر روی بامیه در نسل M1و M2 وارزیابی کیفیت روغن در تعدادیاز ژنوتیپ آن، محمد امین باقری، تجربی، علوم زراعی، 1393/11/19
- اثر روشهای مختلف استخراج بر قدرت آنتی اکسیدانی عصاره زغال اخته، فروغ گیلانی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1395/06/27
- بررسی تاثیر اسانس نانوریزپوشانی شده پوست پرتقال در کنترل پایداری اکسایشی روغن سویا، بهاره دهقان، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1396/04/20
- بررسی اثر تکنیک های مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی عصاره دارچین در جهت ماندگاری همبرگر، سپیده سهراب پور، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1395/06/29
- ارزیابی تنوع ژنتیکی بین و درون جمعیتهای محلی کدو حلوایی با استفاده از نشانگرمورفولوژیکی وخصوصیات فیزیکو شیمیایی، طیبه حاتمی، تجربی، علوم زراعی، 1396/11/11
- بررسی تاثیر عصاره نانوریزپوشانی شده شاهدانه در کنترل پایداری اکسایشی روغن سویا، تهمینه بخشنده،، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1396/10/12
- بهینه سازی استخراج رنگدانه فیکوسیانین از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و بررسی خواص کیفی رنگدانه ریزپوشانی شده، رضا صفری، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1396/10/23
- اثر پرتوگاما و امواج مایکروویو بر کاهش افلاتوکسین، بقایای آفت کش و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه های خشک شده انجیر و زردآلو، سمیه سلیمانی مهر، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1398/06/25
- اثر روشهای استخراج بر مقدار ترکیبات فنولی آزاد و باند شده و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره گیاه زوفا، حدیث عظیمی نژاد، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1397/10/16
- بررسی اثر نانوریزپوشانی در حفظ خاصیت ضداکسیدانی و ضدباکتریایی عصاره دانه کدو حلوایی (Cucurbita moschata) و ارزیابی بیوانفورماتیکی آنزیم مهم در مسیر بیوسنتز توکوفرولها، مریم رمرودی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1398/06/25
- تاثیر قدرت آنتی اکسیدانی نانوامولسیون های حاوی عصاره گیاه پونه در کنترل اکسایش روغن سویا، حورا طریقتی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1398/06/24
- مقایسه اثرات اولتراسوند حمام و پروب بر راندمان استخراج و کیفیت رنگبری و صمغ گیری روغن سویا، وحیده گواهیان، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1398/06/12