مقالات ارائه شده در همایش
- Aboutalebzadeh Sahar, Esmaeilzadeh Kenari Reza, Second International Congress and 25th National Congress of Iranian Food and Science, announcer, complete article, The effect of optimizing the extraction method of some of the orange varieties over time on its antioxidant strength by ultrasound-maceration method, 1397/02/05, 1397/02/06
- Asnaashari Maryam, Farahmandfar Reza, Esmaeilzadeh Kenari Reza, International Conference on "Health, Biological and Life Sciences" (HBLS-16), announcer, complete article, Blackberry (Rudus plicates) Leaves Extract Effect on Corn Oil Oxidation (Primary and Secondary Products) At High Temperature, 2016/04/18, 2016/04/19
- razavi razie, Esmaeilzadeh Kenari Reza, the first international and 24th iranian sood science and technology, poster presentation, complete article, Antioxidant activity of red onion (Allium cepa L.) peel extract produced by maceration, ultrasonic assisted and supercritical extraction techniques, 2016/10/18, 2016/10/20
- razavi razieh, Esmaeilzadeh Kenari Reza, Ist international and 24th Iranian food science and technology congress, poster presentation, complete article, antioxidant activity of red onion (allium cepal) peel extract produced by maceration , ultrasound assisted and supercritical extraction technique, 2016/10/18, 2016/10/20
- Asnaashari Maryam, Farahmandfar Reza, Esmaeilzadeh Kenari Reza, Proceedings of I 1 8fr The IIER International conference,, poster presentation, complete article, Influence oflight and Temperature on Lipid oxidation and Colour Changes ofCorn oil Including Curcumin, 2017/09/01, 2017/09/02
- Yadegari Mojhgan, Esmaeilzadeh Kenari Reza, Hashemi Seyed Jafar, proceedings of the 15th asean conference on food science and technology, poster presentation, complete article, Effect of Lepidium sativium and Shirazi Alyssum Type and Concentration on Oil Absorption of Fries, 2017/11/14, 2017/11/17
- hindi-nejad rezvan allah, Esmaeilzadeh Kenari Reza, Kasaai Mohammad Reza, proceedings of the 15th asean conference on food science and technology, poster presentation, complete article, A Comparative Study of the Impact of Ultrasonic and Solvent Extraction Method, on the Antioxidant Properties of Polyphenols Radicals and Recovery of Polyphenol Flavedos for Two Varieties of Orange Peel, 2017/11/14, 2017/11/17
- اسماعیل زاده کناری رضا، مهری فرزانه، چهارمین همایش ملی امنیت غذایی، سخنران، مقاله کامل، اثر روشهای مختلف استخراج بر مقدار ترکیبات فنل تام و مهار رادیکال آزاد DPPH عصاره توت فرنگی، 1394/02/02، 1394/02/02
- مهری فرزانه، اسماعیل زاده کناری رضا، چهارمین همایش ملی امنیت غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، اثر روشهای مختلف استخراج بر مقدار آنتوسیانین عصاره توت فرنگی، 1394/02/02، 1394/02/02
- ادهمی بتول، کرامت عبدالصمد، اورجی حسین، اسماعیل زاده کناری رضا، سومین همایش ملی پژوهش های محیط زیست و کشاورزی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، اثر سطوح مواد امولسیفیه کننده کولیک اسید و توئین 80 بر پارامترهای رشد در جیره ی حاوی پودر چربی در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)، 1394/05/22، 1394/05/22
- مقصودلو الهه، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار، ارائه پوستر، مقاله کامل، استخراج آب زیربحرانی ترکیبات فنولی و فلاوونوئیدی پالپ انجیر سیاه، مقایسه با استخراج حلالی، 1395/03/03، 1395/03/04
- یادگاری مژگان، اسماعیل زاده کناری رضا، هاشمی سیدجعفر، کنفرانس دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی ومتیل سلولز بر جذب روغن سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق، 1395/05/27، 1395/05/28
- یادگاری مژگان، اسماعیل زاده کناری رضا، هاشمی سیدجعفر، کنفرانس دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی اثر صمغهای دانه قدومهشیرازی و متیلسلولز بر جذب روغن سیبزمینی طی سرخ کردن عمیق، 1395/05/27، 1395/05/28
- یادگاری مژگان، اسماعیل زاده کناری رضا، هاشمی سیدجعفر، اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، سخنران، مقاله کامل، اثر نوع و غلظت صمغ های دانه شاهی و دانه قدومه شیرازی بر جذب روغن و حفظ رطوبت سیب زمینی سرخ شده، 1395/07/27، 1395/07/29
- یادگاری مژگان، اسماعیل زاده کناری رضا، هاشمی سیدجعفر، اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، سخنران، مقاله کامل، اثر نوع و غلظت صمغهای دانه شاهی و دانه قدومه شیرازی بر جذب روغن و حفظ رطوبت سیبزمینی سرخ شده، 1395/07/27، 1395/07/29
- مقصودلو الهه، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین همایش بین المللی پنجمین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار، سخنران، مقاله کامل، استخراج آب زیر بحرانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی پالپ انجیر سیاه؛ مقایسه با استخراج حلالی، 1395/09/11، 1395/09/11
- علیخانی مهسا، اسماعیل زاده کناری رضا، قادری قهفرخی مریم، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، مروری بر خواص عصاره های نانو ریزپوشانی شده، 1395/10/07، 1395/10/08
- دهقان بهاره، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، مروری بر ویژگی ها, چالش ها و کاربردهای اسانس حاصل از ضایعات )پوست( پرتقال، 1395/12/09، 1395/12/10
- دهقان بهاره، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، نقش وکاربرد امولسیفایرها در صنایع غذایی، 1395/12/09، 1395/12/10
- رضوی راضیه، اسماعیل زاده کناری رضا، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی، سخنران، مقاله کامل، بهینه سازی شرایط استخراج عصاره از پوست بادمجان با استفاده از روش سطح پاسخ، 1395/12/09، 1395/12/10
- دهقان بهاره، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، نقش و کاربرد امولسیفایرها در صنایع غذایی، 1395/12/09، 1395/12/10
- دهقان بهاره، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، نانوکپسوله کردن آنتی اکسیدان ها، 1395/12/09، 1395/12/10
- علیخانی مهسا، اسماعیل زاده کناری رضا، قادری قهفرخی مریم، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذائی، ارائه پوستر، مقاله کامل، مروری بر ترکیبات جایگزین قند در صنایع غذایی، 1395/12/09، 1395/12/10
- دهقان بهاره، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، مروری بر ویژگی ها،چالش ها و کاربردهای اسانس حاصل از ضایعات (پوست) پرتقال، 1395/12/09، 1395/12/11
- علیخانی مهسا، اسماعیل زاده کناری رضا، قادری قهفرخی مریم، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، کاربرد سیال فوق بحرانی در استخراج عصاره های آنتی اکسیدانی، 1395/12/09، 1395/12/11
- علیخانی مهسا، اسماعیل زاده کناری رضا، قادری قهفرخی مریم، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، مروری بر ترکیبات جایگزین قندی در صنایع غذایی، 1395/12/09، 1395/12/11
- علیخانی مهسا، اسماعیل زاده کناری رضا، قادری قهفرخی مریم، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، مروری بر خواص عصاره های نانوریزپوشانی شده، 1395/12/09، 1395/12/11
- دهقان بهاره، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، نانوکپسوله کردن انتی اکسیدان ها، 1395/12/09، 1395/12/11
- حاتمی طیبه، کاظمی تبار سیدکمال، کیانی غفار، اسماعیل زاده کناری رضا، اولین همایش ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچ های کوهی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، ارزیابی تنوع ژنتیکی کدو حلوایی با استفاده از نشانگر ISSR، 1396/06/11، 1396/06/12
- شهشهانی مهرناز، آریایی پیمان، اسماعیل زاده کناری رضا، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی تاثیر عصاره اسفرزه بر تغییرات اکسیداتیو روغن سویا، 1396/07/20، 1396/07/20
- رزم پور محمد، فرمانی جمشید، اسماعیل زاده کناری رضا، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی روش های استخراج ژلاتین از ضایعات مرغ، 1396/07/20، 1396/07/20
- رضوی راضیه، اسماعیل زاده کناری رضا، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی تاثیر مواد مختلف پوشش کپسول بر خصوصیات نانوکپسولهای عصاره زولنگ، 1396/07/20، 1396/07/20
- رضوی راضیه، اسماعیل زاده کناری رضا، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی تاثیر عصاره زولنگ به صورت آزاد و نانوریزپوشانی شده در افزایش پایداری اکسایشی روغن سویا طی شرایط نگهداری، 1396/07/20، 1396/07/20
- افضلیان زهره، اسماعیل زاده کناری رضا، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، میکروارگانیسم ها به عنوان منابعی از روغن ها، 1396/07/20، 1396/07/20
- شهشهانی مهرناز، آریایی پیمان، اسماعیل زاده کناری رضا، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی میزان ترکیبات فنلی و توکوفرولی اسفرزه، 1396/07/20، 1396/07/20
- رزم پور محمد، فرمانی جمشید، اسماعیل زاده کناری رضا، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی چربی مرغ زمستانه شده، 1396/07/20، 1396/07/20
- قاسمی حامد، اسماعیل زاده کناری رضا، میر احمدی فردین، دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی اثر تیمارهای استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست میوه به، 1396/10/28، 1396/10/29
- دارم حسن، کاظمی تبار سیدکمال، اسماعیل زاده کناری رضا، کیانی غفار، نخستین همایش ملی تولیدات گیاهان زراعی و باغی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی تأثیر جهش زاهای اتیل متان سولفانات و امواج فراصوت بر شاخص های جوانه زنی بذر گیاه کرچک، 1396/11/05، 1396/11/06
- دارم حسن، کاظمی تبار سیدکمال، اسماعیل زاده کناری رضا، کیانی غفار، نخستین همایش ملی تولیدات گیاهان زراعی و باغی، ارائه پوستر، مقاله کامل، ارزیابی تنوع مورفولوژیی اکوتیپ های وحشی گیاه کرچک، 1396/11/05، 1396/11/06
- رضوی راضیه، اسماعیل زاده کناری رضا، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی عصاره هیدرواستونی پوست انار ساوه در افزایش عمر ماندگاری همبرگر، 1397/02/05، 1397/02/06
- بخشنده تهمینه، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی تأثیر عصاره نانوریزپوشانی شده شاهدانه در کنترل پایداری اکسایشی روغن سویا، 1397/02/05، 1397/02/06
- رزم پور محمد، فرمانی جمشید، اسماعیل زاده کناری رضا، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، اثر فرایند زمستانه کردن بر پایداری اکسیداتیو و محتوی کلسترول چربی پوست مرغ، 1397/02/05، 1397/02/06
- رضوی راضیه، اسماعیل زاده کناری رضا، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی اثر تیمارهای غلظت و نوع امولسیفایر بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ گزنه (Urtica dioica L. )در دو نوع نانوامولسیون آب در روغن و روغن در آب، 1397/02/05، 1397/02/06
- علیخانی مهسا، اسماعیل زاده کناری رضا، قادری قهفرخی مریم، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، مقایسه فعالیت ضد اکسایشی عصاره پوست کیوی ) Actinidia deliciosa ( استخراج شده به دو روش حمام و پروب فراصوت، 1397/02/05، 1397/02/06
- عظیمی نژاد حدیث، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، سخنران، مقاله کامل، اثر کیتوزان و عصاره سبوس برنج بر جذب روغن و کیفیت سیب زمینی سرخ شده، 1397/02/05، 1397/02/06
- طریقتی حورا، رفتنی امیری زینب، اسماعیل زاده کناری رضا، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، مروری بر روش ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال غذایی جهت افزایش پایداری و بهبود کیفیت آن ها، 1397/02/05، 1397/02/06
- پورمحمدی اوشا، اسماعیل زاده کناری رضا، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، مقایسه روش استخراج با سیال فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر کیفیت ترکیبات استخراج شده، 1397/02/05، 1397/02/06
- طریقتی حورا، رفتنی امیری زینب، اسماعیل زاده کناری رضا، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، اثر شرایط استخراج عصاره به کمک فراصوت بر میزان بازده استخراج و ترکیبات فنلی نعناعیان، 1397/02/05، 1397/02/06
- حجازیان سید رضا، حاتمی تاکامی سیده زینب، اسماعیل زاده کناری رضا، شهناسی بهروز، ساداتی سید محمد رضا، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی کیفی روغن کنجد استخراج شده به روشهای پرس سرد و پالایش شده صنعتی، 1397/02/05، 1397/02/06
- یادگاری مژگان، اسماعیل زاده کناری رضا، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی شاهدانه و مقایسه دو روش استخراج با کربن دی اکسید فوق بحرانی و روش کلونجر، 1397/02/05، 1397/02/06
- عظیمی نژاد حدیث، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر فرایند حرارتی مقدماتی بر بافت و جذب روغن خلالهای سیبزمینی سرخ شده، 1397/02/05، 1397/02/06
- عظیمی نژاد حدیث، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، اثرهیدروکلوئید کیتوزان و عصاره سبوس برنج برشاخصهای کیفی روغن جذب شده در خلال سیب زمینی سرخ شده در طی دوره نگهداری، 1397/02/05، 1397/02/06
- اثنی عشری مریم، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، دوازدهمین کنفرانس بین اللملی پیشرفت های کشاورزی، شیمیایی، بیولوژیکی و علوم دارویی، سخنران، مقاله کامل، اثر عصاره Rosmarinus officinalis و Ocimum basilicum بر عدد پراکسید، ترکیبات کربونیل و اسیدهای چرب آزاد روغن ماهی، 1397/05/15، 1397/05/17
- رضوی راضیه، اسماعیل زاده کناری رضا، اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی امولسیون و نانوامولسیون روغن در آب عصاره سبوس برنج، 1397/11/10، 1397/11/10
- رضوی راضیه، اسماعیل زاده کناری رضا، اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، مقایسه تاثیر تیمار حلال و روش استخراج بر میزان ترکیبات فنولی آزاد و باند شده عصاره پوست انار ساوه، 1397/11/10، 1397/11/10
- ابوطالب زاده سحر، اسماعیل زاده کناری رضا، جعفرپور سیدعلی، نهمین همایش سراسری محیط زیست انرژی و منابع طبیعی پایدار، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس استخراجی از برگ ریحان شیرین با روش تقطیر آبی، 1397/12/07، 1397/12/07
- ابوطالب زاده سحر، اسماعیل زاده کناری رضا، جعفرپور سیدعلی، نهمین همایش سراسری محیط زیست انرژی و منابع طبیعی پایدار، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس استخراجی از برگ ریحان شیرین با روش استخراج با سیال فوق بحرانی، 1397/12/07، 1397/12/07
- رضوی راضیه، اسماعیل زاده کناری رضا، اولین همایش ملی پژوهش های میان رشته ای قرآن و انگاره های علوم زیستی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی خواص تغذیه ای میوه و برگ درخت انجیر از دیدگاه قرآن و صنایع غذایی، 1397/12/08، 1397/12/08
- رضوی راضیه، اسماعیل زاده کناری رضا، اولین همایش ملی پژوهش های میان رشته ای قرآن و انگاره های علوم زیستی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی خواص تغذیه ای میوه و برگ درخت زیتون از دیدگاه قرآن و صنایع غذایی، 1397/12/08، 1397/12/08
- رضوی راضیه، اسماعیل زاده کناری رضا، دومین کنفرانس ملی توسعه کشاورزی زمین سالم، ارائه پوستر، مقاله کامل، مقایسه فعالیت ضداکسایشی و ضد میکروبی اسانس پوست چهار رقم پرتقال تامسون ناول، والنسیا، پارسون براون و هاملین، 1397/12/28، 1397/12/28
- رضوی راضیه، اسماعیل زاده کناری رضا، دومین کنفرانس ملی توسعه کشاورزی زمین سالم، ارائه پوستر، مقاله کامل، ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی اسانس پوست، برگ و کل نارنج و نانوامولسیون برگ آن، 1397/12/28، 1397/12/28
- حجازیان سید رضا، حاتمی تاکامی سیده زینب، اسماعیل زاده کناری رضا، سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله مختصر، بررسی خصوصیات فیزیگوشیمیایی روغن کنجد در فروشگاه های روغن کشی، 1398/06/26، 1398/06/28
- رضوی راضیه، اسماعیل زاده کناری رضا، سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی روش های مختلف غنی سازی آبنبات با ویتامین ها، 1398/06/26، 1398/06/28
- طریقتی حورا، رفتنی امیری زینب، اسماعیل زاده کناری رضا، سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله مختصر، بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره ی برگ گیاه پونه ) Mentha pulegium ( استخراج شده به روش حمام فراصوت به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان های سنتزی، 1398/06/26، 1398/06/28
- رضوی راضیه، اسماعیل زاده کناری رضا، سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی تاثیر روش های مختلف در کاهش اسید فیتیک در سبوس گندم، 1398/06/26، 1398/06/28
- حاتمی تاکامی سیده زینب، حجازیان سید رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله مختصر، بررسی کیفی روغنهای کنجد استخراجی به روش پرس سرد (Cold press )عرضه شده در واحدهای صنفی، 1398/06/26، 1398/06/28
- شاهی چهرق علی اکبر، رفتنی امیری زینب، اسماعیل زاده کناری رضا، هفتمین کنفرانس بین المللی صنایع غذایی، مزرعه سبز و ایمنی مواد غذایی، سخنران، مقاله کامل، بررسی اثر پیش تیمار ماکروویو بر راندمان استخراج روغن از دانه گلرنگ و برخی از خواص فیزیکوشیمیایی آن، 1400/04/31، 1400/04/31
- رضوی راضیه، اسماعیل زاده کناری رضا، پنجمین همایش ملی و کارگاه های تخصصی علوم و فناوری نانو، ارائه پوستر، مقاله کامل، ارزیابی رهایش کاتچین نانوریزپوشانی شده در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش، 1400/06/06، 1400/06/08
- رضوی راضیه، اسماعیل زاده کناری رضا، پنجمین همایش ملی و کارگاه های تخصصی علوم و فناوری نانو، ارائه پوستر، مقاله کامل، ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی کاتچین نانوریزپوشانی شده جهت کاربردهای غذایی و دارویی، 1400/06/06، 1400/06/08
- شاهی چهرق علی اکبر، رفتنی امیری زینب، اسماعیل زاده کناری رضا، یازدهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی اثر استخراج روغن از دانه گلرنگ به کمک اولتراسوند و برخی از خواص فیزیکوشیمیایی آن، 1400/06/11، 1400/06/11
- رضوی راضیه، اسماعیل زاده کناری رضا، دومین همایش ملی پژوهشهای کشاورزی و زیست محیطی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی تأثیر استفاده از حلال های مختلف بر راندمان استخراج و میزان ترکیبات فنولی عصاره برگ کاج (Pinus eldarica)، 1400/08/26، 1400/08/26
- عباسی علائی هانیه، اسماعیل زاده کناری رضا، دومین همایش ملی پژوهشهای کشاورزی و زیست محیطی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، کاربرد امواج فراصوت در استخراج عصاره های گیاهی، 1400/08/26، 1400/08/26
- رضوی راضیه، اسماعیل زاده کناری رضا، دومین همایش ملی پژوهشهای کشاورزی و زیست محیطی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی تأثیر استفاده از روشهای مختلف استخراج بر فعالیت پاداکسندگی عصاره برگ کاج (Pinus eldarica)، 1400/08/26، 1400/08/26
- نعمت زاده سیما، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، فرمانی جمشید، اثنی عشری مریم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی اثرات روشهای مختلف خشک کردن بر کیفیت ژلاتین پای مرغ، 1400/12/04، 1400/12/05
- نعمت زاده سیما، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، فرمانی جمشید، اثنی عشری مریم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی ویژگیهای ژلاتین پای مرغ بدست آمده با روشهای خشک کردن انجمادی وخشک کردن با آون تحت خلاء، 1400/12/04، 1400/12/05
- رضوی راضیه، اسماعیل زاده کناری رضا، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی تاثیر روش¬های استخراج با سیال فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر میزان ترکیبات موثره و خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره پوست کدو حلوائی، 1400/12/04، 1400/12/05
- رضوی راضیه، اسماعیل زاده کناری رضا، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، سخنران، مقاله کامل، بهینه سازی شرایط ریزپوشانی عصاره پوست کدو حلوائی در دیواره صمغ دانه مرو و ژلاتین با استفاده از روش سطح پاسخ و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا، 1400/12/04، 1400/12/05
- عباسی علائی هانیه، اسماعیل زاده کناری رضا، رضوی راضیه، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، اثر فراصوت بر مواد شیمیایی باقی مانده و آلرژن های مواد غذایی، 1400/12/04، 1400/12/05
- رضوی راضیه، اسماعیل زاده کناری رضا، فرمانی جمشید، جهانشاهی محسن، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، سخنران کلیدی، مقاله کامل، بررسی تاثیر pH، غلظت و نوع سیستم تحویل بر خصوصیات نانوغذا فرموله شده برای بیماران گاسترکتومی، 1400/12/04، 1400/12/05
- نعمتی سپیده، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، اثنی عشری مریم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، اثر تیمار قلیایی بر خصو صیات فیزیکوشی میایی ژلات ین پای مر، 1400/12/04، 1400/12/05
- نعمتی سپیده، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، اثنی عشری مریم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بهینه سازی استخراج ژلاتین پای مرغ با استفاده از فراصوت، 1400/12/04، 1400/12/05
- محبی رومینا، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، محمد زاده میلانی جعفر، فرمانی جمشید، پنجمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در گیاهان دارویی، شیمی و زیست شناسی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ آلوچه، 1401/03/31، 1401/04/01
- محبی رومینا، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، محمد زاده میلانی جعفر، فرمانی جمشید، پنجمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در گیاهان دارویی، شیمی و زیست شناسی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی خصوصیات امولسیونکنندگی و کفکنندگی صمغ آلوچه، 1401/03/31، 1401/04/01
- محبی رومینا، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، محمد زاده میلانی جعفر، فرمانی جمشید، پنجمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در گیاهان دارویی، شیمی و زیست شناسی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، ارزیابی ترکیبات شیمیایی و رنگ سنجی صمغ آلوچه، 1401/03/31، 1401/04/01
- مرادعلینیا کبری، اسماعیل زاده کناری رضا، رضوی راضیه، اولین همایش ملی شیمی و گیاهان دارویی، سخنران، مقاله کامل، فرایند خنثی سازی روغن کانولا با استفاده از فراصوت و بررسی پارامترهای کیفی روغن نظیر اندیس پراکسید و اندیس آنیزیدین، 1401/10/08، 1401/10/09
- مرادعلینیا کبری، اسماعیل زاده کناری رضا، رضوی راضیه، اولین همایش ملی شیمی و گیاهان دارویی، ارائه پوستر، مقاله کامل، تأثیر امواج فراصوت بر ترکیبات زیست فعال روغن کانولا در فرایند خنثی سازی و مقایسه آن با روش متداول، 1401/10/08، 1401/10/09
- شکری عاطفه، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، اولین همایش ملی شیمی و گیاهان دارویی، ارائه پوستر، مقاله کامل، ارزیابی روشهای مختلف استخراج بر خصوصیات آنتیاکسیدانی عصاره زنجبیل، 1401/10/08، 1401/10/09
- حاجیان تیلکی عادل، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، رضوی راضیه، اولین همایش ملی شیمی و گیاهان دارویی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی میزان هیدروکسی متیل فورفورال و فعالیت دیاستازی عسلهای مناطق مختلف ایرا ن و مقایسه آن با چند عسل تجاری، 1401/10/08، 1401/10/09
- حاجیان تیلکی عادل، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، رضوی راضیه، اولین همایش ملی شیمی و گیاهان دارویی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی پروفایل قندی عسلهای مناطق مختلف ایران و مقایسه آن با چند عسل تجاری، 1401/10/08، 1401/10/09
- شکری عاطفه، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، اولین همایش ملی شیمی و گیاهان دارویی، ارائه پوستر، مقاله کامل، عصارهگیری از زنجبیل با سیال فوق بحرانی و ارزیابی میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتیاکسیدانی آن، 1401/10/08، 1401/10/09
- خدادادی نسترن، رفتنی امیری زینب، اسماعیل زاده کناری رضا، رضایی ارمی سمیه، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی تاثیر عصاره گل گاوزبان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی بستنی، 1402/02/12، 1402/02/13
- خدادادی نسترن، رفتنی امیری زینب، اسماعیل زاده کناری رضا، رضایی ارمی سمیه، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی بستنی حاوی عصاره شیرین بیان، 1402/02/12، 1402/02/13