پایان نامه/رساله
- تاثیر پروتئین هیدرولیزشده گاوماهی (Neogobius caspius) دریای خزر توسط آنزیم فلورزایم بر بهبود کیفیت ماست کم¬چرب، راحله رضایی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1395/11/27
- اثر روشهای مختلف استخراج بر قدرت آنتی اکسیدانی عصاره زغال اخته، فروغ گیلانی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1395/06/27
- بررسی خواص آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی عصاره برگ گردوی شمال ایران، عیسی سندگل، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1395/11/19
- بررسی تاثیر اسانس نانوریزپوشانی شده پوست پرتقال در کنترل پایداری اکسایشی روغن سویا، بهاره دهقان، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1396/04/20
- استفاده از ژلاتین پای مرغ در تولید پاستیل زنجبیلی با شیرین کننده طبیعی، سیده پرستو مجاوریان، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1396/06/21
- تاثیر نوع شیر و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ریزساختار، بافت و شکل گیری ترکیبات فرار در طول رسیدن پنیر کوزه، آسیه حسن زاده، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1396/06/19
- بهینه سازی استخراج ژلاتین از پوست مرغ و کاربرد آن در زله چای سرخ، فاطمه یزدانی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1396/06/21
- بررسی اثر تکنیک های مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی عصاره دارچین در جهت ماندگاری همبرگر، سپیده سهراب پور، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1395/06/29
- بررسی تاثیر عصاره نانوریزپوشانی شده شاهدانه در کنترل پایداری اکسایشی روغن سویا، تهمینه بخشنده،، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1396/10/12
- بهینه سازی استخراج رنگدانه فیکوسیانین از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و بررسی خواص کیفی رنگدانه ریزپوشانی شده، رضا صفری، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1396/10/23
- بررسی اثر میکروفیبر و نانو فیبر تفاله چغندر قند بر خواص فیزیکوشیمیایی سس گوجه فرنگی (کچاپ)، شقایق محمدی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1396/06/20
- بررسی امکان استفاده از روش میکرواستخراج مایع-مایع پخشی و روش طیف سنجی فلورسانس در اندازه گیری میزان مهاجرت بیس فنل آ از بطری آب آشامیدنی، مروارید صفایی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1397/06/20
- اثر پرتوگاما و امواج مایکروویو بر کاهش افلاتوکسین، بقایای آفت کش و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه های خشک شده انجیر و زردآلو، سمیه سلیمانی مهر، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1398/06/25
- بررسی اثر نسبت شیر به آب پنیر و دمای خشک کردن بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی پنیر ریکوتای خشک شده به روش کف پوشی، شیوا رحمانی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1397/10/08
- اثر روشهای استخراج بر مقدار ترکیبات فنولی آزاد و باند شده و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره گیاه زوفا، حدیث عظیمی نژاد، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1397/10/16
- استخراج آنزیمی پروتئین سبوس رقم طارم و بررسی اثرات آن بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست چرب، نایب غلامی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1397/11/08
- غنی سازی بستنی با ویتامین D3 و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی وحسی آن، فاطمه قاسمی طوسی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1397/11/08
- تاثیر فرایند هیدروترمال بر خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی بتاگلوکان یولاف، اعظم ستاری، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1398/06/24
- مقایسه اثرات اولتراسوند حمام و پروب بر راندمان استخراج و کیفیت رنگبری و صمغ گیری روغن سویا، وحیده گواهیان، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1398/06/12
- تاثیر قدرت آنتی اکسیدانی نانوامولسیون های حاوی عصاره گیاه پونه در کنترل اکسایش روغن سویا، حورا طریقتی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1398/06/24
- بررسی اثر تابش ماورا بنفش بر میزان ویتامین D2 فعالیت میکروبی و فعالیت آنتی اکسیدانی قارچ دکمه ای سفید، زهره افضلیان اشکذی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1399/06/19