مقالات ارائه شده در همایش
- Raftani Amiri Zeynab, Safari Reza, 7th International Conference on Asia Agriculture and Animal (ICAAA 2017), announcer, complete article, Effects of Green Zira (Cuminum cyminum) on quality Characteristics of Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss), 2017/08/28, 2017/08/30
- مقصودلو الهه، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار، ارائه پوستر، مقاله کامل، استخراج آب زیربحرانی ترکیبات فنولی و فلاوونوئیدی پالپ انجیر سیاه، مقایسه با استخراج حلالی، 1395/03/03، 1395/03/04
- گلکار عبدالخاالق، رفتنی امیری زینب، نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم، ارائه پوستر، مقاله کامل، اصول پایه و مبانی طراحی امولسیون های نوشیدنی، 1395/05/27، 1395/05/28
- اعزازی محمد، رفتنی امیری زینب، خزایی پول اسماعیل، کنفرانس دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم، ارائه پوستر، مقاله کامل، جلبک منبع نوین اسید چرب ضروری و غیر اشباع در سبد صنایع غذایی، 1395/05/27، 1395/05/28
- گلکار عبدالخاالق، رفتنی امیری زینب، نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم، ارائه پوستر، مقاله کامل، مروری بر افزودنی های مصرفی در امولسیون های نوشیدنی: معرفی، ویژگی ها و عملکردها، 1395/05/27، 1395/05/28
- شکرپور ریحانه، رفتنی امیری زینب، نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم، ارائه پوستر، مقاله کامل، غنی سازی مواد غذایی با اسیدهای چرب امگا3، 1395/05/27، 1395/05/28
- امیدبخش امیری الهه، رفتنی امیری زینب، دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم، ارائه پوستر، مقاله کامل، میکروکپسولاسیون پروبیوتیک ها، 1395/05/27، 1395/05/28
- رضایی راحله، یگانه سکینه، رفتنی امیری زینب، صفری رضا، همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم آبی پایدار، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر پروتئین هیدرولیزشده گاوماهی دریای خزر (Neogobius caspius) توسط آنزیم فلورزایم بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست کمچرب، 1395/07/07، 1395/07/07
- رضایی راحله، یگانه سکینه، رفتنی امیری زینب، صفری رضا، همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم آبی پایدار، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر پروتئین هیدرولیزشده گاوماهی دریای خزر (Neogobius caspius) توسط آنزیم فلورزایم بر اسیدیته، خواص رئولوژی و حسی ماست کمچرب، 1395/07/07، 1395/07/07
- رفتنی امیری زینب، صفری رضا، همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم آبی پایدار، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر نایسین A و سدیم سیترات بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره آی نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد، 1395/07/07، 1395/07/07
- یزدانی فاطمه، رفتنی امیری زینب، مروری بر نقش دارچین در صنایع غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، دومین همایش ملی کشت ارگانیک و ازدیاد گیاهان دارویی، 1395/07/29، 1395/07/29
- مقصودلو الهه، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین همایش بین المللی پنجمین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار، سخنران، مقاله کامل، استخراج آب زیر بحرانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی پالپ انجیر سیاه؛ مقایسه با استخراج حلالی، 1395/09/11، 1395/09/11
- دهقان بهاره، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، مروری بر ویژگی ها, چالش ها و کاربردهای اسانس حاصل از ضایعات )پوست( پرتقال، 1395/12/09، 1395/12/10
- یزدانی فاطمه، رفتنی امیری زینب، شهیری طبرستانی هدی، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذائی، ارائه پوستر، مقاله کامل، استفاده از ضایعات صنعت مرغداری در تولید ژلاتین(فرآورده غذایی با ارزش افزوده)، 1395/12/09، 1395/12/10
- دهقان بهاره، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، نقش وکاربرد امولسیفایرها در صنایع غذایی، 1395/12/09، 1395/12/10
- دهقان بهاره، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، نانوکپسوله کردن آنتی اکسیدان ها، 1395/12/09، 1395/12/10
- مجاوریان سیده پرستو، رفتنی امیری زینب، شهیری طبرستانی هدی، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذائی، سخنران، مقاله کامل، مطالعه مروری بر بازده (عملکرد) استخراج ژلاتین ماکیان و آبزیان، 1395/12/09، 1395/12/10
- دهقان بهاره، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، نقش و کاربرد امولسیفایرها در صنایع غذایی، 1395/12/09، 1395/12/10
- دهقان بهاره، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، نانوکپسوله کردن انتی اکسیدان ها، 1395/12/09، 1395/12/11
- دهقان بهاره، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، مروری بر ویژگی ها،چالش ها و کاربردهای اسانس حاصل از ضایعات (پوست) پرتقال، 1395/12/09، 1395/12/11
- یزدانی فاطمه، رفتنی امیری زینب، شهیری طبرستانی هدی، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی 1396، سخنران، مقاله کامل، مروری بر خواص دارویی و کاربردی گیاه چای ترش، 1396/04/08، 1396/04/09
- مجاوریان سیده پرستو، رفتنی امیری زینب، شهیری طبرستانی هدی، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی 1396، سخنران، مقاله کامل، اثر دور همزن بر بازده استخراج ژلاتین از پای مرغ، 1396/04/08، 1396/04/09
- محمدی شقایق، معتمدزادگان علی، رفتنی امیری زینب، یوسفی حسین، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی 1396، سخنران، مقاله کامل، فیبرتفاله چغندر قند ماده ای مناسب در تولید سس گوجه فرنگی کچاپ، 1396/06/19، 1396/06/20
- محمدی شقایق، معتمدزادگان علی، رفتنی امیری زینب، یوسفی حسین، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی 1396، سخنران، مقاله کامل، بررسی کاربرد میکرو و نانوفیبر تفاله چغندرقنذ در ویسکوزیته و قوام سس کچاپ، 1396/06/19، 1396/06/20
- نائلی محمد حسین، رفتنی امیری زینب، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، طراحی و تحلیل فرمولاسیونها و آزمایشات در صنایع غذایی، 1396/07/20، 1396/07/20
- بلقیسی سبا، رفتنی امیری زینب، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، جانشین های کره کاکائو در فرمولاسیون شکلات، 1396/07/20، 1396/07/20
- مقصودلو الهه، رفتنی امیری زینب، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، فیبرهای رژیمی، انواع و کاربرد آن در غذاهای عملگرا، 1396/07/20، 1396/07/20
- طریقتی حورا، رفتنی امیری زینب، اسماعیل زاده کناری رضا، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، مروری بر روش ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال غذایی جهت افزایش پایداری و بهبود کیفیت آن ها، 1397/02/05، 1397/02/06
- عظیمی نژاد حدیث، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر فرایند حرارتی مقدماتی بر بافت و جذب روغن خلالهای سیبزمینی سرخ شده، 1397/02/05، 1397/02/06
- عظیمی نژاد حدیث، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، سخنران، مقاله کامل، اثر کیتوزان و عصاره سبوس برنج بر جذب روغن و کیفیت سیب زمینی سرخ شده، 1397/02/05، 1397/02/06
- بخشنده تهمینه، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی تأثیر عصاره نانوریزپوشانی شده شاهدانه در کنترل پایداری اکسایشی روغن سویا، 1397/02/05، 1397/02/06
- عظیمی نژاد حدیث، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، اثرهیدروکلوئید کیتوزان و عصاره سبوس برنج برشاخصهای کیفی روغن جذب شده در خلال سیب زمینی سرخ شده در طی دوره نگهداری، 1397/02/05، 1397/02/06
- افضلیان زهره، رفتنی امیری زینب، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر پوششدهی مواد غذایی و میوه ها همچون کشمش بر خواص فیزیکوشیمیایی آنها، 1397/02/05، 1397/02/06
- رفتنی امیری زینب، سلمانی سمیه، صادقی احسان، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی درصد خلوص ومیزان ید نمکهای خوراکی موجود درسطح عرضه استان کرمانشاه، 1397/02/05، 1397/02/06
- رفتنی امیری زینب، سلمانی سمیه، صادقی احسان، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی استفاده از رنگهای مصنوعی در شیرینی جات سنتی سطح استان کرمانشاه، 1397/02/05، 1397/02/06
- قاسمی طوسی فاطمه، رفتنی امیری زینب، کسایی محمدرضا، معتمدزادگان علی، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی صنایع غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، غنی سازی بستنی با ویتامینD3، 1397/02/05، 1397/02/06
- رحمانی شیوا، معتمدزادگان علی، کسایی محمدرضا، رفتنی امیری زینب، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا، 1397/02/05، 1397/02/06
- طریقتی حورا، رفتنی امیری زینب، اسماعیل زاده کناری رضا، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، اثر شرایط استخراج عصاره به کمک فراصوت بر میزان بازده استخراج و ترکیبات فنلی نعناعیان، 1397/02/05، 1397/02/06
- قاسمی طوسی فاطمه، رفتنی امیری زینب، کسایی محمدرضا، معتمدزادگان علی، چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی،محیط زیست و گردشگری ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تأثیر پاستوریزاسیون بر بستنی غنی سازی شده با ویتامینD3، 1397/10/24، 1397/10/26
- غلامی نایب، رفتنی امیری زینب، صفری رضا، چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی،محیط زیست و گردشگری ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر پروتئین هیدرولیز شده سبوس برنج رقم طارم روی خواص فیزیکو شیمیایی ماست کم چرب، 1397/10/24، 1397/10/26
- غلامی نایب، رفتنی امیری زینب، صفری رضا، چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی،محیط زیست و گردشگری ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، استخراج آنزیمی پروتئین سبوس برنج رقم طارم با استفاده از آنزیم فلاورزایم و بررسی خصوصیات عملکردی آن، 1397/10/24، 1397/10/26
- طریقتی حورا، رفتنی امیری زینب، اسماعیل زاده کناری رضا، سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله مختصر، بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره ی برگ گیاه پونه ) Mentha pulegium ( استخراج شده به روش حمام فراصوت به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان های سنتزی، 1398/06/26، 1398/06/28
- افضلیان زهره، رفتنی امیری زینب، فرمانی جمشید، سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، مقایسه پیش تیمار اسمزی شکر و نمک بر خشک کردن ورقه های قارچ دکمه ای سفید، 1398/06/26، 1398/06/28
- شیری مهسا، فرمانی جمشید، رفتنی امیری زینب، سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، سخنران، مقاله مختصر، ارزیابی بقایای آنتی بیوتیک در پوست مرغ، 1398/06/26، 1398/06/28
- شیری مهسا، فرمانی جمشید، رفتنی امیری زینب، نخستین همایش ملی علوم و صنایع غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، ارزیابی باقی مانده آنتی بیوتیک سولفونامید در پوست مرغ، 1398/11/23، 1398/11/23
- قلی زاده اشکان، رفتنی امیری زینب، فرهمندفر رضا، سومین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر پارامتر توان بر میزان بازده استخراج پکتین پوست انار به وسیله امواج مایکروویو، 1399/08/29، 1399/08/29
- قلی زاده اشکان، رفتنی امیری زینب، فرهمندفر رضا، بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر متغیرهای مختلف در میزان بازده استخراج آبی پکتین از پوست انار، 1399/11/14، 1399/11/15
- خیرالهی کیمیا، فرهمندفر رضا، رفتنی امیری زینب، ریوفی نسیم، بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی عملکرد، رطوبت، خاکستر و میزان عناصر صمغ دانه قدومه شهری خالص سازی با ایزوپروپانول، 1399/11/14، 1399/11/15
- خیرالهی کیمیا، فرهمندفر رضا، رفتنی امیری زینب، ریوفی نسیم، بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر روش خالص سازی با ایزوپروپانول بر خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه قدومه شهری، 1399/11/14، 1399/11/15
- شاهی چهرق علی اکبر، رفتنی امیری زینب، اسماعیل زاده کناری رضا، هفتمین کنفرانس بین المللی صنایع غذایی، مزرعه سبز و ایمنی مواد غذایی، سخنران، مقاله کامل، بررسی اثر پیش تیمار ماکروویو بر راندمان استخراج روغن از دانه گلرنگ و برخی از خواص فیزیکوشیمیایی آن، 1400/04/31، 1400/04/31
- شاهی چهرق علی اکبر، رفتنی امیری زینب، اسماعیل زاده کناری رضا، یازدهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی اثر استخراج روغن از دانه گلرنگ به کمک اولتراسوند و برخی از خواص فیزیکوشیمیایی آن، 1400/06/11، 1400/06/11
- صالحی آنسه، رفتنی امیری زینب، معتمدزادگان علی، حسن زاده آسیه، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی استفاده از عصاره دارچین با روش های استخراج آبی و اولتراسوند به عنوان ترکیب زیست فعال در تهیه بستنی خصوصیات فیزیکوشیمیایی بستنی، 1402/02/12، 1402/02/13
- صالحی آنسه، رفتنی امیری زینب، معتمدزادگان علی، حسن زاده آسیه، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تولید بستنی غنی شده با هسته و گوشت سنجد و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و حسی آن، 1402/02/12، 1402/02/13
- خدادادی نسترن، رفتنی امیری زینب، اسماعیل زاده کناری رضا، رضایی ارمی سمیه، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی تاثیر عصاره گل گاوزبان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی بستنی، 1402/02/12، 1402/02/13
- خدادادی نسترن، رفتنی امیری زینب، اسماعیل زاده کناری رضا، رضایی ارمی سمیه، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی بستنی حاوی عصاره شیرین بیان، 1402/02/12، 1402/02/13
- نبوی عاطفه، رفتنی امیری زینب، گرجیان هایده، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر غلظت ژلاتین پای مرغ بر خواص فیزیکوشیمیایی شکلات شیری، 1402/08/29، 1402/08/30
- نبوی عاطفه، رفتنی امیری زینب، گرجیان هایده، هفتمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و تغذیه ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، اثر جایگزینی ژلاتین پای مرغ با کره کاکائو بر ویسکوزیته، فعالیت آبی و شاخص های رنگی شکلات شیری، 1402/08/29، 1402/08/30