مقالات ارائه شده در همایش
- Haghighat Kharrazi Sepideh, Mohammadzadeh Milani Jafar, Kasaai Mohammad Reza, Khajeh Khosro, second international congress on food science, poster presentation, complete article, Application of encapsulated α-amylase in gluten-free bread as an anti-staling agent, 2018/04/25, 2018/04/26
- Haghighat Kharrazi Sepideh, Mohammadzadeh Milani Jafar, Kasaai Mohammad Reza, Khajeh Khosro, second international vongress on food science, poster presentation, complete article, Optimization of microencapsulation of α-amylase into beeswax by response surface methodology, 2018/04/25, 2018/04/26
- محمد زاده میلانی جعفر، اکبرپور وحید، همایش ملی گیاهان دارویی، ارائه پوستر، مقاله کامل، افزایش ارزش اقتصادی گیاهان دارویی با تکنیکهایی ساده، 1389/12/01، 1389/12/01
- بابادی مارال، محمد زاده میلانی جعفر، دستاوردهای نوین در صنایع غذای و تغذیه سالم، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی تاثیر امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده و الفا امیلاز مالتوژنیک بر رنگ و انالیز حسی، 1395/05/27، 1395/05/28
- حسینی مرسده، محمد زاده میلانی جعفر، دستاوردهای نوین در صنایع غذای و تغذیه سالم، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر دناتوراسیون بر خواص پوشش دهی با پروتئین سویا در پوشش های گردو، 1395/05/27، 1395/05/28
- بابادی مارال، محمد زاده میلانی جعفر، ریاضی علیرضا، دستاوردهای نوین در صنایع غذای و تغذیه سالم، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی اثر الفا امیلاز مالتوژنیک و مونوگلیسیرید تقطیر شده و بر حجم مخصوص و ریزساختار کیک اسفنجی، 1395/05/27، 1395/05/28
- حسینی مرسده، محمد زاده میلانی جعفر، دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر پوشش دهی با ایزوله پروتئین آب پنیر و گلیسرول بر ماندگاری گردو، 1395/05/27، 1395/05/28
- تیرگریان بهراد، فرمانی جمشید، محمد زاده میلانی جعفر، اولین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، ارائه پوستر، مقاله کامل، ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن استخراج شده به روش آنزیمی از دانه کنجد، 1396/04/25، 1396/04/25
- تیرگریان بهراد، فرمانی جمشید، محمد زاده میلانی جعفر، اولین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، ارائه پوستر، مقاله کامل، ویژگی های فیزیکوشیمیایی پروتئین آبکافتی استخراج شده به روش آنزیمی از دانه کنجد، 1396/04/25، 1396/04/25
- مظفری پیمان، محمد زاده میلانی جعفر، حشمتی علی، دومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی پایداری اکراتوکسین A در حین پخت نان، 1397/02/05، 1397/02/06
- مظفری پیمان، محمد زاده میلانی جعفر، حشمتی علی، دومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، اثر فرآیند تخمیر بر باقی مانده سم اکراتوکسین A در نان، 1397/02/05، 1397/02/06
- احمدی شهربانو، محمد زاده میلانی جعفر، صحبت زاده فرشاد، هفتمین کنفرانس مهندسی و فیزیک پلاسما، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی تاثیر پلاسما بر ویژگیهای مکانیکی فیلمهای امولسیونی ژلاتینی، 1398/04/26، 1398/04/27
- داوودی محمد، محمد زاده میلانی جعفر، سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تشکیل فیلم خوراکی برپایه پلیساکارید سولفاته استخراج شده از جلبک سبز دریایی، 1398/06/26، 1398/06/28
- داودی محمد، محمد زاده میلانی جعفر، فرهمندفر رضا، سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، مقایسه روشهای استخراجی پلیساکارید سولفاته جلبک سبز دریایی، 1398/06/26، 1398/06/28
- احمدی شهربانو، محمد زاده میلانی جعفر، صحبت زاده فرشاد، سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی تاثیر پلاسما بر ضخامت و شفافیت فیلمهای تجدیدپذیر امولسیونی بر پایه ژلاتین، 1398/06/26، 1398/06/28
- محبی رومینا، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، محمد زاده میلانی جعفر، فرمانی جمشید، پنجمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در گیاهان دارویی، شیمی و زیست شناسی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی خصوصیات امولسیونکنندگی و کفکنندگی صمغ آلوچه، 1401/03/31، 1401/04/01
- محبی رومینا، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، محمد زاده میلانی جعفر، فرمانی جمشید، پنجمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در گیاهان دارویی، شیمی و زیست شناسی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ آلوچه، 1401/03/31، 1401/04/01
- محبی رومینا، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، محمد زاده میلانی جعفر، فرمانی جمشید، پنجمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در گیاهان دارویی، شیمی و زیست شناسی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، ارزیابی ترکیبات شیمیایی و رنگ سنجی صمغ آلوچه، 1401/03/31، 1401/04/01
- یادگاری هدی، فرمانی جمشید، محمد زاده میلانی جعفر، پنجمین همایش ملی فناوری های نوین در علوم و مدیریت صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی خواص آنتی اکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن بدست آمده از ضایعات گوجه فرنگی، 1401/06/03، 1401/06/03
- نشاگران الناز، فرمانی جمشید، محمد زاده میلانی جعفر، پنجمین همایش ملی فناوری های نوین در علوم و مدیریت صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تأثیر نسبت های مختلف فاز آبی به فاز روغنی بر خواص امولسیون های ساختار یافته حاوی مونوآسیل گلیسرول، 1401/06/03، 1401/06/03
- عیسی پور ساجده، محمد زاده میلانی جعفر، فرمانی جمشید، سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم، ارائه پوستر، مقاله کامل، ریزپوشانی اسید آراشیدونیک با اینولین با روش خشک کردن انجمادی، 1402/02/27، 1402/02/28
- یادگاری هدی، فرمانی جمشید، محمد زاده میلانی جعفر، پنجمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران، سخنران، مقاله کامل، تاثیر آبکافت آنزیمی بر بهبود خواص عملکردی پروتئین ایزوله ضایعات گوجه فرنگی، 1402/02/28، 1402/02/28
- نشاگران الناز، فرمانی جمشید، محمد زاده میلانی جعفر، پنجمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران، سخنران، مقاله کامل، تاثیر نسبت های مختلف فاز آبی به فاز روغنی بر خواص امولسیون های ساختار یافته حاوی مونوآسیل گلیسرول، 1402/02/28، 1402/02/28