کتاب(تالیف،تصنیف،ترجمه)
- Emerging Natural Hydrocolloids Rheology and Functions, compilation, John Wiley & Sons Ltd, 2019/02/15
- Introductory Chapter: Some new aspects of colloidal systems in foods, compilation, Intech publishing co., 2019/02/28
- Some New Aspects of Colloidal Systems in Foods, Codification, InTech., 2019/04/01
- HANDBOOK OF CHITIN AND CHITOSAN, Codification, Elsevier, 2020/07/05
- HANDBOOK OF CHITIN AND CHITOSAN, Codification, Elsevier, 2020/07/24
- Handbook of Chitin and Chitosan, Codification, elsevier, 2020/07/24
- Starch modification by novel technologies and their functionality, Codification, Academic press, 2020/12/01
- Physicochemical and Enzymatic Modification of Gums, compilation, Springer, 2022/02/01
- فرآیندهای غذایی و ترکیبات مغذی، تدوین، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، 1398/08/01
- بهداشت بسته بندی مواد غذایی، ترجمه، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، 1400/08/01
- علوم وتکنولوژی فرآوری غلات، تالیف، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، 1402/07/02