پایان نامه/رساله
- بررسی اثر گلیسرول و سور بیتول بر خواص فیزیکو شیمیایی و رئولوِژیکی فیلم های پروتئینی ایزوله کانولا، آزاده رائیجی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1397/11/27
- بررسی اثر میکروفیبر و نانو فیبر تفاله چغندر قند بر خواص فیزیکوشیمیایی سس گوجه فرنگی (کچاپ)، شقایق محمدی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1396/06/20
- خشک کردن کف پوشی گوجه فرنگی با استفاده ازآبومین تخم مرغ و صمغ دانه ریحانه، مریم ابراهیمی بشلی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1396/07/30
- بررسی اثر نسبت شیر به آب پنیر و دمای خشک کردن بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی پنیر ریکوتای خشک شده به روش کف پوشی، شیوا رحمانی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1397/10/08
- غنی سازی بستنی با ویتامین D3 و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی وحسی آن، فاطمه قاسمی طوسی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1397/11/08
- بررسی اثر جایگزینی گوشت سینه مرغ منجمد با گوشت ماهی کاراس بر خواص حسی و کیفی ناگت، مهدی رستمی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1396/12/03
- خالص سازی و شناسایی و ویژگی های بیوشیمیایی آنزیم تریپسین امعائ احشا ماهی سفید صید شده از دریای خزر و سنجش خاصیت آنتی اکسیدانی هیدرولیز های حاصل از آن، زهره حاسبی، نظری، دانشگاه کشاورزی، 1397/06/20
- مطالعه اثر صمغ دانه ریحان بر رئولوژیکی و ساختار دیسپرسون ،ژل، امولسیون و کف حاصل از پروتئین آلومین سفیده تخم مرغ، سعید میر عرب رضی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1397/10/22
- بررسی اثر روش های خشک کردن بر ویژگی های رئولوژیکی ،بافتی و امولسیونی دانه شاهی، حنانه منیری، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1397/11/30