مقالات ارائه شده در همایش
- Esmaeili Kharyeki Mina, Rezaei Masoud, Motamedzadegan Ali, the 1st conference on Optimization of Production, Distribution and Consumption in the Food Industry, poster presentation, complete article, The effect of extraction conditions on protein content of whitecheek shark (Carcharhinus dussumieri) skin gelatin, 2011/05/10, 2011/05/11
- Esmaeili Kharyeki Mina, Rezaei Masoud, Bordenave-Juchereau Stephanie, Motamedzadegan Ali, Khodabandeh Saber, The Society for Integrative and Comparative Biology(SICB) - 2017, poster presentation, brief article, Investigation of antidiabetic and antioxidant activities of skipjack tuna head protein hydrolysate, 2017/01/04, 2017/01/08
- Esmaeili Kharyeki Mina, Rezaei Masoud, Khodabandeh Saber, Motamedzadegan Ali, Bordenave-Juchereau Stephanie, 3rd INTERNATIONAL CONGRESS ON FISHERIES and AQUATIC RESEARCH, announcer, brief article, The Effect of Membrane Ultrafiltration on Antioxidant Activity of Tuna Waste enzymatic Hydrolysate, 2019/08/28, 2019/08/30
- اسمعیلی خاریکی مینا، رضایی مسعود، معتمدزادگان علی، شهیری طبرستانی هدی، نخستین همایش ملی فرآوری و بهداشت فرآورده های شیلاتی، ارائه پوستر، مقاله مختصر، - بررسی روند تغییرات نقطه ذوب ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) در شرایط مختلف استخراج، 1389/11/26، 1389/11/27
- اسمعیلی خاریکی مینا، رضایی مسعود، معتمدزادگان علی، شهیری طبرستانی هدی، نخستین همایش ملی فرآوری و بهداشت فرآورده های شیلاتی، ارائه پوستر، مقاله مختصر، - بررسی روند تغییرات ویسکوزیته ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) در شرایط مختلف استخراج، 1389/11/26، 1389/11/27
- اسمعیلی خاریکی مینا، رضایی مسعود، معتمدزادگان علی، نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی، سخنران، مقاله کامل، - استفاده از روش سطح پاسخ بمنظور بررسی تغییرات بازده استخراج ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) در شرایط مختلف، 1390/02/20، 1390/02/21
- اسمعیلی خاریکی مینا، رضایی مسعود، خدابنده صابر، معتمدزادگان علی، همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم آبی پایدار، سخنران، مقاله کامل، بررسی خواص زیست فعال پروتئین هیدرولیز شده سر ماهی هوور مسقطی، 1395/07/07، 1395/07/07
- محمدی شقایق، معتمدزادگان علی، رفتنی امیری زینب، یوسفی حسین، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی 1396، سخنران، مقاله کامل، بررسی کاربرد میکرو و نانوفیبر تفاله چغندرقنذ در ویسکوزیته و قوام سس کچاپ، 1396/06/19، 1396/06/20
- محمدی شقایق، معتمدزادگان علی، رفتنی امیری زینب، یوسفی حسین، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی 1396، سخنران، مقاله کامل، فیبرتفاله چغندر قند ماده ای مناسب در تولید سس گوجه فرنگی کچاپ، 1396/06/19، 1396/06/20
- صفر رضوی زاده رحیمه، فرمانی جمشید، معتمدزادگان علی، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، اثر درجه هیدرولیز بر ظرفیت نگهداری روغن و کف کنندگی پروتئین هیدرولیز شده پوست مرغ، 1396/07/20، 1396/07/20
- ابراهیمی بشلی مریم، معتمدزادگان علی، هاشمی سیدجعفر، فرهمندفر رضا، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی تولید کف گوجه فرنگی به روش خشک کردن کف پوشی، 1396/07/20، 1396/07/20
- قاسمی طوسی فاطمه، رفتنی امیری زینب، کسایی محمدرضا، معتمدزادگان علی، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی صنایع غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، غنی سازی بستنی با ویتامینD3، 1397/02/05، 1397/02/06
- رحمانی شیوا، معتمدزادگان علی، کسایی محمدرضا، رفتنی امیری زینب، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا، 1397/02/05، 1397/02/06
- منیری حنانه، فرهمندفر رضا، معتمدزادگان علی، کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، اثر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی، 1397/09/24، 1397/09/25
- منیری حنانه، فرهمندفر رضا، معتمدزادگان علی، کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی اثر روش خشک کردن ماکروویو و کف پوشی بر ویژگی های رئولوژیکی صمغ دانه شاهی، 1397/09/24، 1397/09/25
- قاسمی طوسی فاطمه، رفتنی امیری زینب، کسایی محمدرضا، معتمدزادگان علی، چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی،محیط زیست و گردشگری ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تأثیر پاستوریزاسیون بر بستنی غنی سازی شده با ویتامینD3، 1397/10/24، 1397/10/26
- اسماعیلی هانیه، فرهمندفر رضا، معتمدزادگان علی، اثنی عشری مریم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، سخنران، مقاله کامل، بهینه سازی استخراج ژلاتین پای مرغ به روش اسیدی، 1400/12/04، 1400/12/05
- نوذری جویباری زینب، معتمدزادگان علی، فرهمندفر رضا، حمزه شبنم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی اثر پروتئین های مختلف بر راندمان و خصوصیات بافتی پنیر ریکوتا و بهینه سازی فرآیند با بکارگیری روش سطح پاسخ، 1400/12/04، 1400/12/05
- اسماعیلی هانیه، فرهمندفر رضا، معتمدزادگان علی، اثنی عشری مریم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بهینه سازی استخراج ژلاتین پای مرغ به روش مایکروویو، 1400/12/04، 1400/12/05
- نوذری جویباری زینب، معتمدزادگان علی، فرهمندفر رضا، حمزه شبنم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی و بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر ریکوتا غنی شده با پروتئین های شیر و پروتئین نخود به روش سطح پاسخ، 1400/12/04، 1400/12/05
- صالحی آنسه، رفتنی امیری زینب، معتمدزادگان علی، حسن زاده آسیه، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تولید بستنی غنی شده با هسته و گوشت سنجد و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و حسی آن، 1402/02/12، 1402/02/13
- صالحی آنسه، رفتنی امیری زینب، معتمدزادگان علی، حسن زاده آسیه، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی استفاده از عصاره دارچین با روش های استخراج آبی و اولتراسوند به عنوان ترکیب زیست فعال در تهیه بستنی خصوصیات فیزیکوشیمیایی بستنی، 1402/02/12، 1402/02/13