مقالات ارائه شده در همایش
- Asnaashari Maryam, Farahmandfar Reza, Esmaeilzadeh Kenari Reza, International Conference on "Health, Biological and Life Sciences" (HBLS-16), announcer, complete article, Blackberry (Rudus plicates) Leaves Extract Effect on Corn Oil Oxidation (Primary and Secondary Products) At High Temperature, 2016/04/18, 2016/04/19
- Asnaashari Maryam, Farahmandfar Reza, Esmaeilzadeh Kenari Reza, Proceedings of I 1 8fr The IIER International conference,, poster presentation, complete article, Influence oflight and Temperature on Lipid oxidation and Colour Changes ofCorn oil Including Curcumin, 2017/09/01, 2017/09/02
- کردجزی عارفه، فرهمندفر رضا، سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی Biarum bovei بر روی اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس، 1394/06/18، 1394/06/20
- مجاوری جواد، فرهمندفر رضا، سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، سخنران، مقاله کامل، ریز کپسوله کردن باکتری ها : نگرشی بر فناوری ها مختلف و تأثیر آنها بر میزان اثرگذاری پروبیوتیک ها، 1394/11/30، 1394/11/30
- اسدی یگانه، فرهمندفر رضا، نخستین همایش ملی گیاهان دارویی، معطر و ادویه ای، ارائه پوستر، مقاله کامل، تعیین اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی اولتراسوند گیاه هلپه در پایداری حرارتی روغن کانولا با اندازه گیری عدد کونژوگه و ترکیبات قطبی، 1395/02/01، 1395/02/01
- اسدی یگانه، فرهمندفر رضا، نخستین همایش ملی گیاهان دارویی، معطر و ادویه ای، ارائه پوستر، مقاله مختصر، ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی اولتراسوند گیاه هلپه در پایدارسازی روغن کانولا در دمای سرخ کردن، 1395/02/01، 1395/02/01
- مختاری آزیتا، فرهمندفر رضا، پنجمین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا، ارائه پوستر، مقاله مختصر، بررسی اثر متغیرهای کیتوزان و کلرید آهن بر ویژگی های میکروکپسولاسیون روغن ماهی، 1395/02/30، 1395/02/30
- مختاری آزیتا، فرهمندفر رضا، پنجمین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا، ارائه پوستر، مقاله مختصر، استفاده از ساسپتورهای خوراکی در تولید ناگت مرغ به منظور بهبود ویژگی های کیفی محصول، 1395/02/30، 1395/02/30
- اثنی عشری مریم، فرهمندفر رضا، مولائی سینا، هفدهمین همایش ملی برنج کشور، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی اثر دما، مدت زمان و دامنه فراصوت بر اندازه گرانول های نشاسته برنج به کمک روش سطح پاسخ (RSM)، 1395/11/17، 1395/11/18
- مولائی سینا، مغنی فاطمه، اثنی عشری مریم، فرهمندفر رضا، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، نگرشی بر ترکیبات مغذی انار، 1395/12/09، 1395/12/10
- مولائی سینا، اثنی عشری مریم، فرهمندفر رضا، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، ﮐﺎرﺑﺮد ﻓﯿﻠﻢﻫﺎ و ﭘﻮﺷﺶﻫﺎی ﺧﻮراﮐﯽ در ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ، 1395/12/09، 1395/12/10
- مولائی سینا، اثنی عشری مریم، فرهمندفر رضا، قاسمی هانیه، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، نانو کامپوزیت ها در بسته بندی مواد غذایی، 1395/12/09، 1395/12/10
- افضلیان زهره، فرهمندفر رضا، اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی ویژگی های ضد میکروبی اسانس های روغنی، 1396/02/22، 1396/02/22
- ابراهیمی بشلی مریم، معتمدزادگان علی، هاشمی سیدجعفر، فرهمندفر رضا، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی تولید کف گوجه فرنگی به روش خشک کردن کف پوشی، 1396/07/20، 1396/07/20
- اثنی عشری مریم، مولائی سینا، فرهمندفر رضا، دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در زراعت و اصلاح نباتات، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی ویژگی های شیمیایی، تغذیه ای و آلرژیک پروتئین سویا، 1396/09/09، 1396/09/09
- مولائی سینا، اثنی عشری مریم، فرهمندفر رضا، دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در زراعت و اصلاح نباتات، ارائه پوستر، مقاله کامل، محصولات غذایی تراریخته ایمن یا مضر، 1396/09/09، 1396/09/09
- قاسمی هانیه، فرهمندفر رضا، دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم، ارائه پوستر، مقاله کامل، مروری بر خصوصیات و کاربردهای غذایی صمغ گوآر، 1396/10/28، 1396/10/28
- اثنی عشری مریم، مولائی سینا، فرهمندفر رضا، دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم، ارائه پوستر، مقاله کامل، پروبیوتیک ها: میکروارگانیسم ها، سلامت و محصولات، 1396/10/28، 1396/10/28
- مولائی سینا، اثنی عشری مریم، فرهمندفر رضا، دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی پروبیوتیک ها: ویژگی ها، عملکرد و افسایش زنده مانی، 1396/10/28، 1396/10/28
- اثنی عشری مریم، فرهمندفر رضا، نخستین همایش ملی تولیدات گیاهان زراعی و باغی، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر ارقام بر محتوی فنولی انار، 1396/11/05، 1396/11/05
- سرافرازی میترا، فرهمندفر رضا، چرمچیان مهدی، نخستین همایش ملی تولیدات گیاهان زراعی و باغی، ارائه پوستر، مقاله کامل، تغییرات فنریت صمغ دانه ریحان با دما، 1396/11/05، 1396/11/05
- سرافرازی میترا، فرهمندفر رضا، چرمچیان مهدی، نخستین همایش ملی تولیدات گیاهان زراعی و باغی، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر حرارت بر سفتی صمغ دانه ریحان، 1396/11/05، 1396/11/05
- زینعلی مهرداد، فرهمندفر رضا، ناجی طبسی سارا، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر انجماد بر سفتی و پیوستگی ژل صمغ دانه ریحان، 1397/02/05، 1397/02/06
- گرجیان هایده، فرهمندفر رضا، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، مروری بر اصول، کاربردها و خواص مربوط به سیستم گرمایشی رادیوفرکانسی غذاها، 1397/02/05، 1397/02/06
- اثنی عشری مریم، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، دوازدهمین کنفرانس بین اللملی پیشرفت های کشاورزی، شیمیایی، بیولوژیکی و علوم دارویی، سخنران، مقاله کامل، اثر عصاره Rosmarinus officinalis و Ocimum basilicum بر عدد پراکسید، ترکیبات کربونیل و اسیدهای چرب آزاد روغن ماهی، 1397/05/15، 1397/05/17
- اثنی عشری مریم، فرهمندفر رضا، توسعه همـکاری های علمی و منطقه ای با موضـوع علوم صنایع غذایی و کشاورزی، ارائه پوستر، مقاله کامل، ارزیابی میزان فلزات سنگین در گندم های وارداتی به استان مازندران، 1397/06/02، 1397/06/02
- منیری حنانه، فرهمندفر رضا، معتمدزادگان علی، کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، اثر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی، 1397/09/24، 1397/09/25
- منیری حنانه، فرهمندفر رضا، معتمدزادگان علی، کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی اثر روش خشک کردن ماکروویو و کف پوشی بر ویژگی های رئولوژیکی صمغ دانه شاهی، 1397/09/24، 1397/09/25
- گلچهرگان مهدی، فرهمندفر رضا، شبانی نوش آبادی مهدی، کریمی مله حسن، اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، اندازه گیری همزمان سانستیلو و تارترازین به روش ولتامتری موج مربعی با استفاده از الکترود خمیرکربن اصلاحشده با نانوذرات کوانتم دات، 1397/11/10، 1397/11/11
- باکوئی مهرآسا، فرهمندفر رضا، پنجمین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در شیمی و مهندسی شیمی، ارائه پوستر، مقاله کامل، مروری بر روش تهیه، ساختارشیمیایی، ویژگی ها، مشتقات و کاربردها کیتین و کیتوزان، 1397/11/11، 1397/11/11
- گلچهرگان مهدی، فرهمندفر رضا، شبانی نوش آبادی مهدی، کریمی مله حسن، اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، اندازه گیری همزمان آمارانت به روش ولتامتری موج مربعی با استفاده از الکترود خمیرکربن اصلاح شده با نانوذرات کوانتم دات، 1397/11/10، 1397/11/11
- داودی محمد، محمد زاده میلانی جعفر، فرهمندفر رضا، سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، مقایسه روشهای استخراجی پلیساکارید سولفاته جلبک سبز دریایی، 1398/06/26، 1398/06/28
- قلی زاده اشکان، رفتنی امیری زینب، فرهمندفر رضا، سومین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر پارامتر توان بر میزان بازده استخراج پکتین پوست انار به وسیله امواج مایکروویو، 1399/08/29، 1399/08/29
- قلی زاده اشکان، رفتنی امیری زینب، فرهمندفر رضا، بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر متغیرهای مختلف در میزان بازده استخراج آبی پکتین از پوست انار، 1399/11/14، 1399/11/15
- خیرالهی کیمیا، فرهمندفر رضا، رفتنی امیری زینب، ریوفی نسیم، بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر روش خالص سازی با ایزوپروپانول بر خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه قدومه شهری، 1399/11/14، 1399/11/15
- خیرالهی کیمیا، فرهمندفر رضا، رفتنی امیری زینب، ریوفی نسیم، بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی عملکرد، رطوبت، خاکستر و میزان عناصر صمغ دانه قدومه شهری خالص سازی با ایزوپروپانول، 1399/11/14، 1399/11/15
- نعمتی سپیده، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، اثنی عشری مریم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بهینه سازی استخراج ژلاتین پای مرغ با استفاده از فراصوت، 1400/12/04، 1400/12/05
- نعمت زاده سیما، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، فرمانی جمشید، اثنی عشری مریم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی اثرات روشهای مختلف خشک کردن بر کیفیت ژلاتین پای مرغ، 1400/12/04، 1400/12/05
- اسماعیلی هانیه، فرهمندفر رضا، معتمدزادگان علی، اثنی عشری مریم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بهینه سازی استخراج ژلاتین پای مرغ به روش مایکروویو، 1400/12/04، 1400/12/05
- نوذری جویباری زینب، معتمدزادگان علی، فرهمندفر رضا، حمزه شبنم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی و بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر ریکوتا غنی شده با پروتئین های شیر و پروتئین نخود به روش سطح پاسخ، 1400/12/04، 1400/12/05
- نوذری جویباری زینب، معتمدزادگان علی، فرهمندفر رضا، حمزه شبنم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی اثر پروتئین های مختلف بر راندمان و خصوصیات بافتی پنیر ریکوتا و بهینه سازی فرآیند با بکارگیری روش سطح پاسخ، 1400/12/04، 1400/12/05
- نعمت زاده سیما، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، فرمانی جمشید، اثنی عشری مریم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی ویژگیهای ژلاتین پای مرغ بدست آمده با روشهای خشک کردن انجمادی وخشک کردن با آون تحت خلاء، 1400/12/04، 1400/12/05
- اسماعیلی هانیه، فرهمندفر رضا، معتمدزادگان علی، اثنی عشری مریم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، سخنران، مقاله کامل، بهینه سازی استخراج ژلاتین پای مرغ به روش اسیدی، 1400/12/04، 1400/12/05
- مولائی سینا، احمدی سید محمد، حقایق غلامحسین، نیک نیا سمیه، فرهمندفر رضا، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، کاربرد فارینو گًراف در بررسی اثر آب مغیاطیسی بر ریی استخراج های مختلف آرد، 1400/12/04، 1400/12/05
- نعمتی سپیده، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، اثنی عشری مریم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، اثر تیمار قلیایی بر خصو صیات فیزیکوشی میایی ژلات ین پای مر، 1400/12/04، 1400/12/05
- محبی رومینا، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، محمد زاده میلانی جعفر، فرمانی جمشید، پنجمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در گیاهان دارویی، شیمی و زیست شناسی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی خصوصیات امولسیونکنندگی و کفکنندگی صمغ آلوچه، 1401/03/31، 1401/04/01
- محبی رومینا، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، محمد زاده میلانی جعفر، فرمانی جمشید، پنجمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در گیاهان دارویی، شیمی و زیست شناسی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ آلوچه، 1401/03/31، 1401/04/01
- محبی رومینا، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، محمد زاده میلانی جعفر، فرمانی جمشید، پنجمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در گیاهان دارویی، شیمی و زیست شناسی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، ارزیابی ترکیبات شیمیایی و رنگ سنجی صمغ آلوچه، 1401/03/31، 1401/04/01
- حاجیان تیلکی عادل، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، رضوی راضیه، اولین همایش ملی شیمی و گیاهان دارویی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی میزان هیدروکسی متیل فورفورال و فعالیت دیاستازی عسلهای مناطق مختلف ایرا ن و مقایسه آن با چند عسل تجاری، 1401/10/08، 1401/10/09
- شکری عاطفه، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، اولین همایش ملی شیمی و گیاهان دارویی، ارائه پوستر، مقاله کامل، عصارهگیری از زنجبیل با سیال فوق بحرانی و ارزیابی میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتیاکسیدانی آن، 1401/10/08، 1401/10/09
- حاجیان تیلکی عادل، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، رضوی راضیه، اولین همایش ملی شیمی و گیاهان دارویی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی پروفایل قندی عسلهای مناطق مختلف ایران و مقایسه آن با چند عسل تجاری، 1401/10/08، 1401/10/09
- شکری عاطفه، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، اولین همایش ملی شیمی و گیاهان دارویی، ارائه پوستر، مقاله کامل، ارزیابی روشهای مختلف استخراج بر خصوصیات آنتیاکسیدانی عصاره زنجبیل، 1401/10/08، 1401/10/09