مقاله (علمی پژوهشی، ...)
- Esmaeili Kharyeki Mina, Rezaei Masoud, Motamedzadegan Ali, 2011/02/10, The Effect of Processing conditions on Physico chemical properties of whitecheek shark skin gelatin, international aquatic research, 3, 69-63
- Atef Maryam, Ait Chait Yasmina, Ojagh Seyed Mahdi, Latifi Ali Mohammad, Esmaeili Kharyeki Mina, Hammami Riadh, Udenigwe Chibuike, 2021/08/30, Anti-Salmonella Activity and Peptidomic Profiling of Peptide Fractions Produced from Sturgeon Fish Skin Collagen (Huso huso) Using Commercial Enzymes, Nutrients, 13, 1-16
- zamani abas, Khajavi Maryam, Abedian Kenari Abdolmohammad, Haghbin Nazarpak Masoumeh, Solouk Atefeh, Esmaeili Kharyeki Mina, Gisbert Enric, 2023/02/26, Physicochemical and Biochemical Properties of Trypsin-like Enzyme from Two Sturgeon Species, Animals, 13, 830-853
- وردی زاده فرزانه، بابایی سیده صدیقه، ناصری محمود، گلمکانی محمدتقی، اسمعیلی خاریکی مینا، 1399/09/28، بررسی ویژگی های فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوهای پادینا و سارگاسوم، علوم و فنون شیلات، 9، 271-284
- احمدی حامد، یگانه سکینه، اسمعیلی خاریکی مینا، 1399/11/08، بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از امعاء و احشاءماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio، شیلات، 73، 593-606
- یگانه سکینه، اسمعیلی خاریکی مینا، احمدی حامد، 1399/12/09، تاثیر زمان آبکافت بر فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از سر ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)، مجله علمی شیلات ایران، 29، 29-42
- احمدی حامد، یگانه سکینه، اسمعیلی خاریکی مینا، 1400/06/22، بررسی زمان ماندگاری فیله کپور معمولی ( Cyprinus carpio ) پوشش داده شده با پروتئین آبکافتی ماهی، شیلات، 74، 375-390
- یگانه سکینه، اسمعیلی خاریکی مینا، احمدی حامد، 1400/08/15، ﺑﺮرﺳﯽ ﺧﻮاص آﻧﺘﯽاﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ ﻣﺤﺪودهﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ وزن ﻣﻮﻟﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ آﺑﮑﺎﻓﺘﯽ ﺣﺎﺻﻞ از ﺳﺮ ﻣﺎﻫﯽ ﮐﭙﻮر معمولی (Cyprinus carpi )، علوم و صنایع غذایی ایران، 18، 319-330
- اسمعیلی خاریکی مینا، منصوری مقدم شیما، 1401/09/30، ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی و ریزساختار پروتئین ایزوله حاصل از ماهی )Ctenopharyngodon idella، علوم و فنون شیلات، 11، 317-330
- اسمعیلی خاریکی مینا، حسینی سیده محدثه، 1401/12/01، تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر درجه هیدرولیز و فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه فیل ماهی، علوم و صنایع غذایی ایران، 19، 155-165
- بابایی سیده صدیقه، روشن ضمیر طاهره، اسمعیلی خاریکی مینا، صادقی بالادزائی علیرضا، 1402/12/01، ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین های ایزوله استخراج شده از دو گونه تاسماهی سیبری (baerii Acipenser (و تاسماهی ایرانی (persicus Acipenser(، علوم و فنون شیلات، 13، 475-487
- ربیعی سید محمود، یگانه سکینه، اسمعیلی خاریکی مینا، 1403/01/28، بررسی خواص آنتیاکسیدانی پروتئین آبکافتی تهیه شده از ضایعات کفال ماهیان دریای خزر، علوم و فنون دریایی، 22، 44-56