مقالات ارائه شده در همایش
- خیرالهی فاطمه، کسایی محمدرضا، فرمانی جمشید، غفاری جواد، اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فناورانه علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، مقایسه برخی ویژگی های شیمیایی دانه سه رقم کنجد کشت شده در ایران، 1394/09/06، 1394/09/06
- فلاح دلاور مصطفی، فرمانی جمشید، همایش یافته های پژوهش و فناوری در اکوسیستم های طبیعی و کشاورزی، ارائه پوستر، مقاله کامل، استخراج آنزیمی چربی پوست مرغ و برسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی آن، 1395/07/28، 1395/07/28
- فرمانی جمشید، متدین عباس، قرآن و علوم زیستی با محوریت غذای سالم، ارائه پوستر، مقاله مختصر، روش های تولید ماءالشعیر تخمیری بدون الکل (حلال)، 1395/12/09، 1395/12/09
- اصفهانی زاده محمد حسین، فرمانی جمشید، آزادبخت محمد، اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذای و گردشگری ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی شورتنینگ های تولید شده در ایران، 1395/12/13، 1395/12/13
- اصفهانی زاده محمد حسین، فرمانی جمشید، آزادبخت محمد، اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذای و گردشگری ایران،، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی ترکیب اسید چرب شورتنینگ های تولید شده در ایران، 1395/12/13، 1395/12/13
- رزم پور محمد، فرمانی جمشید، اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، روش های استخراج چربی مرغ، 1395/12/13، 1395/12/13
- تیرگریان بهراد، فرمانی جمشید، محمد زاده میلانی جعفر، اولین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، ارائه پوستر، مقاله کامل، ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن استخراج شده به روش آنزیمی از دانه کنجد، 1396/04/25، 1396/04/25
- تیرگریان بهراد، فرمانی جمشید، محمد زاده میلانی جعفر، اولین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، ارائه پوستر، مقاله کامل، ویژگی های فیزیکوشیمیایی پروتئین آبکافتی استخراج شده به روش آنزیمی از دانه کنجد، 1396/04/25، 1396/04/25
- رزم پور محمد، فرمانی جمشید، اسماعیل زاده کناری رضا، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی روش های استخراج ژلاتین از ضایعات مرغ، 1396/07/20، 1396/07/20
- صفر رضوی زاده رحیمه، فرمانی جمشید، معتمدزادگان علی، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، اثر درجه هیدرولیز بر ظرفیت نگهداری روغن و کف کنندگی پروتئین هیدرولیز شده پوست مرغ، 1396/07/20، 1396/07/20
- نائلی محمد حسین، فرمانی جمشید، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بیوسورفاکتانت ها: تولید و کاربردها در صنایع غذایی، 1396/07/20، 1396/07/20
- مقصودلو الهه، فرمانی جمشید، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، مروری بر انواع روش های جهش زایی تصادفی و هدفمند، 1396/07/20، 1396/07/20
- بلقیسی سبا، فرمانی جمشید، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، فراورده های غذایی تراریخته: تولید، شناسایی و مخاطرات، 1396/07/20، 1396/07/20
- رزم پور محمد، فرمانی جمشید، اسماعیل زاده کناری رضا، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی چربی مرغ زمستانه شده، 1396/07/20، 1396/07/20
- ضیائی تهمینه، فرمانی جمشید، پنجمین کنفرانس بین المللی علوم کاربردی در کشاورزی، سخنران، مقاله کامل، بررسی تاثیر جایگزین طبیعی نیتریت و نیترات در فرآوردههای گوشتی، 1397/02/05، 1397/02/05
- معتمدنیا محمدرضا، فرمانی جمشید، پنجمین کنفرانس بین المللی علوم کاربردی در کشاورزی، سخنران، مقاله کامل، مروری کوتاه بر استارتر لاکتیکی در صنایع نانوایی، 1397/02/05، 1397/02/05
- رزم پور محمد، فرمانی جمشید، اسماعیل زاده کناری رضا، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، اثر فرایند زمستانه کردن بر پایداری اکسیداتیو و محتوی کلسترول چربی پوست مرغ، 1397/02/05، 1397/02/06
- رحیمی حمید رضا، فرمانی جمشید، گلمکانی محمدتقی، چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی چربی مرغ از طریق تصفیه فیزیکی، 1398/05/23، 1398/05/25
- شیری مهسا، فرمانی جمشید، رفتنی امیری زینب، سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، سخنران، مقاله مختصر، ارزیابی بقایای آنتی بیوتیک در پوست مرغ، 1398/06/26، 1398/06/28
- افضلیان زهره، رفتنی امیری زینب، فرمانی جمشید، سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، مقایسه پیش تیمار اسمزی شکر و نمک بر خشک کردن ورقه های قارچ دکمه ای سفید، 1398/06/26، 1398/06/28
- شیری مهسا، فرمانی جمشید، رفتنی امیری زینب، نخستین همایش ملی علوم و صنایع غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، ارزیابی باقی مانده آنتی بیوتیک سولفونامید در پوست مرغ، 1398/11/23، 1398/11/23
- باقری علی، فرمانی جمشید، فتح اللهی عیسی، ششمین کنفرانس بی المللی مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، سخنران، مقاله کامل، بررسی راندمان استخراج و خواص فیزیکوشیمیایی روغن پرس بدست آمده از هسته لیموترش با استفاده از پیش تیمارهای پخت یا مایکروویو، 1400/08/27، 1400/08/28
- باقری علی، فرمانی جمشید، فتح اللهی عیسی، دومین همایش ملی پژوهش های کشاورزی و زیست محیطی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، خواص فیزیکوشیمیایی روغن هسته لیموترش استخراج شده از طریق پرس سرد و حلال، 1400/08/26، 1400/08/28
- نعمت زاده سیما، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، فرمانی جمشید، اثنی عشری مریم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی اثرات روشهای مختلف خشک کردن بر کیفیت ژلاتین پای مرغ، 1400/12/04، 1400/12/05
- نعمت زاده سیما، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، فرمانی جمشید، اثنی عشری مریم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی ویژگیهای ژلاتین پای مرغ بدست آمده با روشهای خشک کردن انجمادی وخشک کردن با آون تحت خلاء، 1400/12/04، 1400/12/05
- رضوی راضیه، اسماعیل زاده کناری رضا، فرمانی جمشید، جهانشاهی محسن، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، سخنران کلیدی، مقاله کامل، بررسی تاثیر pH، غلظت و نوع سیستم تحویل بر خصوصیات نانوغذا فرموله شده برای بیماران گاسترکتومی، 1400/12/04، 1400/12/05
- محبی رومینا، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، محمد زاده میلانی جعفر، فرمانی جمشید، پنجمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در گیاهان دارویی، شیمی و زیست شناسی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، ارزیابی ترکیبات شیمیایی و رنگ سنجی صمغ آلوچه، 1401/03/31، 1401/04/01
- محبی رومینا، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، محمد زاده میلانی جعفر، فرمانی جمشید، پنجمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در گیاهان دارویی، شیمی و زیست شناسی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ آلوچه، 1401/03/31، 1401/04/01
- محبی رومینا، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، محمد زاده میلانی جعفر، فرمانی جمشید، پنجمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در گیاهان دارویی، شیمی و زیست شناسی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی خصوصیات امولسیونکنندگی و کفکنندگی صمغ آلوچه، 1401/03/31، 1401/04/01
- یادگاری هدی، فرمانی جمشید، محمد زاده میلانی جعفر، پنجمین همایش ملی فناوری های نوین در علوم و مدیریت صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی خواص آنتی اکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن بدست آمده از ضایعات گوجه فرنگی، 1401/06/03، 1401/06/03
- نشاگران الناز، فرمانی جمشید، محمد زاده میلانی جعفر، پنجمین همایش ملی فناوری های نوین در علوم و مدیریت صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تأثیر نسبت های مختلف فاز آبی به فاز روغنی بر خواص امولسیون های ساختار یافته حاوی مونوآسیل گلیسرول، 1401/06/03، 1401/06/03
- یادگاری هدی، فرمانی جمشید، محمد زاده میلانی جعفر، پنجمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران، سخنران، مقاله کامل، تاثیر آبکافت آنزیمی بر بهبود خواص عملکردی پروتئین ایزوله ضایعات گوجه فرنگی، 1402/02/28، 1402/02/28
- عیسی پور ساجده، محمد زاده میلانی جعفر، فرمانی جمشید، سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم، ارائه پوستر، مقاله کامل، ریزپوشانی اسید آراشیدونیک با اینولین با روش خشک کردن انجمادی، 1402/02/27، 1402/02/28
- نشاگران الناز، فرمانی جمشید، محمد زاده میلانی جعفر، پنجمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران، سخنران، مقاله کامل، تاثیر نسبت های مختلف فاز آبی به فاز روغنی بر خواص امولسیون های ساختار یافته حاوی مونوآسیل گلیسرول، 1402/02/28، 1402/02/28