پایان نامه/رساله
- تاثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کازئینات سدیم غنی شده با اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت و ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در یخچال، مرجان زرگر، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1390/11/23
- بررسی اثر باکتریایی LAB و دماهای مختلف فراوری بر روی خصوصیات کارکردی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی _ کپورمعمولی (Cyprinus carpio )، عاطفه علی نژاد، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1390/10/10
- اثرات طول دوره نوری بر رشد، بقا و فعالیت آنزیم¬های گوارشی لارو قزل¬آلای رنگین¬کمان (Oncorhynchus mykiss)، فرشته رمضان زاده، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1391/11/18
- تاثیر پودر چلبک اسیرولینا بر رشد، رنگ پذیری و سطح اکسیداسیون در جره قزل آلای رنگین کمان، مهدی تیموری، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1391/11/18
- هیدرولیزشیمیایی (اسیدی و قلیایی) امعاء و احشاء ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys moltirix) و اثر پپتون¬های تولید شده به عنوان منبع ازت برای کشت باکتری¬های Pseudomonas aeruginosa و Listeria monocytogenes..، ماریا اصغرنیا، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1392/11/17
- تأثیر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس Lactobacillus acidophilus)) به عنوان پروبیوتیک بر عملکرد رشد، برخی فاکتورهای خون¬شناسی، میزان باروری و بقای ماهی گوپی Poecilia reticulata))، فرزانه وکیلی، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1392/11/08
- اثرات جیره¬های غذایی حاوی اسانس¬های آویشن (Thymus vulgaris L.) و مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر عملکرد رشد، پارامترهای خون¬شناسی و کیفیت فیله¬ی ماهی قزل-آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای یخچال، الهه عزیزی، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1392/11/16
- تاثیر پروبیوتیک تجاری باکتوسل بر روی رشد، پارامترهای خونی و سرمی ماهی آزاد دریای خزر، سید علیرضا حسینی، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1392/08/10
- بررسی اثرات آنتی¬اکسیدانی و آنتی¬باکتریایی اسانس مرزنجوش(Origanum vulgare L.) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (˚c18-)، فاطمه پورملایی، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1393/10/21
- تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان و اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر کیفیت و ماندگاری ماهی قزل¬آلای رنگین¬کمان (Oncorhynchus mykiss)نگهداری¬شده در یخچال، سمیرا جدی، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1394/07/06
- خواص کارکردی پودر پروتئینی تهیه شده از ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis)به روش هیدرولیز بیوشیمیایی، کیوان علی عسگری رنانی، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1393/11/27
- تاثیر مکمل اسانس رازیانه (Foeniculum vulgare) جیره بر عملکرد رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه، فراسنجه¬های خونی و مقاومت به استرس شوری در بچه¬ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum)، سالمه مهدوی، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1393/06/22
- شناسایی چند شکلی در جایگاه ژنی IGF-1 در دو جمعیت فیل ماهی (Huso huso) و تاس ماهی ایرانی (Acipencer persicus) به روش آنالیز SSCP-PCR و ارتباط آن با فاکتور وضعیت، زهرا زین الدینی میمند، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1393/11/28
- اثر اسانس پوست لیموترش در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و سرمی بچه¬ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با سم دلتامترین، مریم امیری رسکتی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1395/11/30
- تهیه پروتئین هیدرولیزشده ماهی کپور نقره¬ای(Hypophthalmichthys molitrix) توسط آنزیم پروتامکس و قابلیت جایگزینی آن با تخم¬مرغ در سس مایونز، الناز غفاری چراتی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1395/11/27
- تاثیر سطوح مختلف ال¬کارنیتین و ویتامین ث بر شاخص¬های رشد، ترکیب بدن و فراسنجه¬های سرمی در بچه ماهی قزل¬آلای رنگین¬کمان، عزت اله شریف زاده، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1393/11/29
- تاثیر پروتئین هیدرولیزشده گاوماهی (Neogobius caspius) دریای خزر توسط آنزیم فلورزایم بر بهبود کیفیت ماست کم¬چرب، راحله رضایی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1395/11/27
- اثر جایگزینی پودر کرم خاکی Eisenia fetida)) با پودر ماهی همراه با استفاده از پودر سیر در جیره، بر پارامترهای رشد، شاخص هضم¬پذیری، فراسنجه¬های خونی و سرمی قزل¬آلای رنگین¬کمان (Oncorhynchus mykiss)"، بهزاد رزاقی، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1394/06/28
- بررسی اثر گرسنگی و تغذیه مجدد روی فعالیت آنزیم¬های گوارشی و رشد جبرانی در بچه¬ماهی آزاد دریای خزر(Salmo trutta caspius)، آزاده زعفریان، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1394/09/02
- مقایسه اثر بی¬هوش کنندگی اسانس اسطوخودوس (Lavandula angustifolia) و گل میخک (Eugenia caryophyllata) بر فرا سنجههای خونی، سرمی و استرس در بچه¬ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)، نرگش بهشتی سه قلعه، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1395/06/28
- بررسی تاثیر مکمل اسانس رازیانه (Foeniculum vulgare) در جیره بر عملکرد رشد و تولید مثل ماهی زینتی سیکلید گورخری (nigrofasciatum Cichlasoma)"، اعظم ستوده، تجربی، علوم دامی و شیلات
- جداسازی باکتری پروبیوتیکی با قابلیت تجزیه فیتات از محصولات لبنی به منظور بهبود استفاده از فسفر در جیره قزل¬آلای رنگین¬کمان (Oncorhynchus mykiss)، زینب عابدی، تجربی، علوم دامی و شیلات
- اثر استفاده از مکمل پروتئین آبکافت¬شده تهیه¬شده از ضایعات ماهی بهعنوان مکمل برعملکرد رشد، فراسنجههای خونی، سرمی و آنزیم آنتیاکسیدانی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)، شقایق جواهردوست، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1396/06/21
- بهینه¬سازی استخراج کیتین و کیتوزان از ضایعات میگو سفید هندی با استفاده از تکنیک ماکروویو و بررسی ویژگی¬های فیزیکی و شیمیایی کیتوزان استخراج¬شده، ماهرخ چادوش، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1396/06/22
- بررسی مقایسه¬ای تکثیر مصنوعی و نیمه¬مصنوعی مولدین کپور دریایی وحشی ومولدین کپوردریایی پرورش ¬یافته در استخرهای خاکی با روش لینپه، کامران عقیلی، تجربی، علوم دامی و شیلات
- تهیه پروتئین هیدرولیزشده ماهی کپور نقره¬ای(Hypophthalmichthys molitrix) توسط آنزیم پروتامکس و قابلیت جایگزینی آن با تخم¬مرغ در سس مایونز، الناز غفاری چراتی، تجربی، علوم دامی و شیلات
- بررسی اثرات متقابل مکمل¬ سلنیوم و پروبیوتیک Pediococcus acidilactici برروی فعالیت آنزیم¬های کبدی در قزل¬آلای رنگین¬کمان (Oncorhynchus mykiss): مطالعه درشرایط طبیعی (in vivo) و برون¬تنی (in vitro)، مسعود کوشا، تجربی، علوم دامی و شیلات
- تاثیر پروتئین هیدرولیزشده گاوماهی (Neogobius caspius) دریای خزر توسط آنزیم فلورزایم بر بهبود کیفیت ماست کم¬چرب، راحله رضایی، تجربی، علوم دامی و شیلات
- مقایسه اثر بی¬هوش¬کنندگی اسانس اسطوخودس (Lavandula angustifolia) و گل میخک (Eugenia caryophyllata) بر فراسنجه¬های خونی و سرمی در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)، نرگس بهشتی، تجربی، علوم دامی و شیلات
- اثر اسانس پوست لیموترش در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و سرمی بچه¬ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با سم دلتامترین، مریم امیری رسکتی، تجربی، علوم دامی و شیلات
- بررسی تاثیر مکمل اسانس رازیانه (Foeniculum vulgare) در جیره بر عملکرد رشد و تولیدمثل ماهی زینتی سیکلید گورخری (nigrofasciatum Cichlasoma)، اعظم ستوده، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1395/06/29
- طراحی، تولید و فعالیت زیستی GnRH نوترکیب به عنوان القاکننده تخم ریزی در ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)، صدیقه محمدزاده، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1399/04/19
- تاثیر جیره حاوی کنجاله کانولا پرتوتابی شده با مایکروویو بر عملکرد رشد و تغذیه، خصوصیات لاشه، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی و سرمی در بچه فیل ماهی Huso huso، مهسا خوش باور رستمی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1398/06/26
- بررسی اثرات فیزیولوژیکی تروفونتهای انگل ایک غیر فعال شده با پرتو گاما و پوشش دار شده با آلژنیک اسید در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)، سعید مودی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1398/06/25
- بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از اندرونه کپور معمولی و تاثیر آن بر ماندگاری فیله ماهی در دمای یخچال، حامد احمدی آهنگر، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1398/11/06
- بررسی استفاده از سنگ آتشفشانی بازالت در کاهش محتوای نیتروژنی آب و عملکرد رشد ماهی قرمز (Carassius auratus)، عاطفه فردوسیان، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1398/06/28
- بررسی خواص آنتی اکسیدانی محمدوده های مختلف وزن مولکولی پروتئین آبکافتی حاصل از ضایعات کفال ماهیان دریای خزر، سید محمود ربیعی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1398/11/14