مقاله (علمی پژوهشی، ...)
- Barzegar Mohamad, Hashemi Seyed Jafar, Nazokdast Hassan, Karimi Reza, 2016/04/01, Evaluating the draft force and soil-tool adhesion of a UHMW-PE coated furrower, 163, 160-167
- Marcos Neves, Hashemi Seyed Jafar, Yoshino Tomoyuki, Uemura Kunihiko, Nakajima Mitsutoshi, 2016/11/01, Development and Characterization of Chitosan-Nanoclay Composite Films for Enhanced Gas Barrier and Mechanical Properties, 2, 1-7
- Motevali Ali, Jafari Hassan, Hashemi Seyed Jafar, 2017/01/01, Effect of IR intensity and air temperature on exergy and energy at hybrid infrared-hot air dryer, 22, 15-15
- Motevali Ali, Hashemi Seyed Jafar, 2017/12/01, The Effect of Different Pre-treatments on Qualitative Properties of Freeze-dried Feijoa Fruit, 10, 1-20
- hashemi nezhad amir, Hashemi Seyed Jafar, Tabatabaeekoloor Reza, 2018/08/16, Evaluation of operative factors on conversion efficiency of biodisel production from waste cooking oil, iranian journal of energy and environment, 9, 100-104
- khankeshi laleh, Tabatabaeekoloor Reza, Hashemi Seyed Jafar, 2019/02/04, eFFECTS OF POLYETHYLENE THICKNESS, GAS COMBINATION AND TEMPERATURE ON SHELF LIFE AND QUALITY OF STRAWBERRY, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, 7, 377-392
- Motevali Ali, Hashemi Seyed Jafar, Tabatabaeekoloor Reza, 2019/04/25, Environmental footprint study of white rice production chain-case study: Northern of Iran, JOURNAL OF ENVIRONMENTAL MANAGEMENT, 241, 318-305
- Alishah Ali, Motevali Ali, Hashemi Seyed Jafar, Tabatabaeekoloor Reza, 2019/08/27, Multiyear Life Energy and Life Cycle Assessment of Orange Production in Iran, ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH, 28, 14-1
- Hossini Fashami Fatemeh, Motevali Ali, Nabavi-Pelesaraei Ashkan, Hashemi Seyed Jafar, Kwok-wing Chau, 2019/09/30, Energy-Life cycle assessment on applying solar technologies for greenhouse strawberry production, RENEWABLE & SUSTAINABLE ENERGY REVIEWS, 116, 1094-109411
- Ranjbar Nedamani Azadeh, Hashemi Seyed Jafar, 2021/05/12, RSM-CFD modeling for optimizing the apricot water evaporation, Journal of Food and Bioprocess Engineering, 4, 1-2
- Hashemi Seyed Jafar, Ranjbar Nedamani Azadeh, 2022/02/17, Combination of numerical simulation and RSM to study the process factors on orange slices shrinkage, journal of horticulture and postharvest research, 5, 53-68
- Ranjbar Nedamani Azadeh, Hashemi Seyed Jafar, 2022/03/13, Energy consumption computing of cold plasma-assisted drying of apple slices (Yellow Delicious) by numerical simulation, JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING, 45, 1-10
- Safari Javad, Hashemi Seyed Jafar, Ranjbar Nedamani Azadeh, 2022/12/23, CFD Simulating of Air Moisture Distribution Inside the Dryer and Investigating Its Effect on The Shrinkage Rate of Dried Apples, International Journal of Food Engineering, 18, 775-784
- یوسف نیا پاشا حسن، طباطبایی کلور رضا، آقاگل زاده حمید، هاشمی سیدجعفر، 1391/10/01، مطالعه تاثیر روش های مختلف کنترل علف هرز بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج، 8، 93-105
- تقی زاده مقدم قدیر، طباطبایی کلور رضا، هاشمی سیدجعفر، شهبازی فیض الله، 1392/02/01، بررسی تاثیر فرکانس و شتاب بر آسیب های میوه کیوی در ارتعاشات شبیه سازی شده حمل و نقل جاده ایی، 3، 1-14
- هاشمی سیدجعفر، طباطبایی کلور رضا، یوسف نیا پاشا حسن، 1394/02/17، ارزیابی وجین کن های مختلف در کنترل علفهای هرز مزارع برنج، 28، 111-117
- ابراهیمیان آرش، طباطبایی کلور رضا، هاشمی سیدجعفر، 1394/05/03، بررسی تاثیر اتمسفر فشار پایین (خلاء) و زمان ماندگاری بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی و هویج، 12، 231-241
- سعیدی سودابه، هاشمی سیدجعفر، کاظمی هریکندئی سیدیحیی، 1394/10/03، بررسی اثر پیش تیمار شیمیایی کاه برنج با آمونیاک، اوره و سود بر تولید بیوگاز، 46، 75-67
- هاشمی سیدجعفر، رحمان پور سارا، معتمدزادگان علی، طباطبایی کلور رضا، 1395/01/15، اثر پیشتیمارهای آنزیم بری در فرآیند خشککردن با ماکروویو بر خواص کیفی برش های میوه به (Cydoniaoblonga)، 13، 239-249
- طهماسبی محمد، طباطبایی کلور رضا، هاشمی سیدجعفر، 1395/03/01، بررسی اثر رطوبت و بسامد بر برخی خواص دی الکتریکی دو رقم شلتوک، 47، 51-61
- کلوری علیرضا، طباطبایی کلور رضا، هاشمی سیدجعفر، 1395/12/29، بررسی تاثیر نسبت کربن به نیتروژن نرخ بارگذاری مواد آلی و پی اچ بر تولید بیوگاز حاصل از پس ماندهای دامی و کلش برنج، 3، 87-96
- متولی علی، کیانی رامین، هاشمی سیدجعفر، 1396/05/30، بررسی پارامترهای ترمودینامیکی و میزان اسانس در فرایند خشکشدن رزماری با استفاده از پیشتیمار مایکروویو پالسی، 7، 51-42
- فرامرزی حمیدرضا، موسوی سیدی سیدرضا، هاشمی سیدجعفر، کلانتری داود، 1396/06/01، بررسی عملکرد یک خشککن خورشیدی اتوماتیک برای محصولات انگور، انجیر و آلو، 27، 91-102
- برزگر تبریزی محمد، هاشمی سیدجعفر، کریمی رضا، 1396/07/01، بررسی تحلیلی و عملی مقاومت کششی تیغههای چیزل با پوشش پلاستیکی، 7، 480-490
- یادگاری مژگان، اسماعیل زاده کناری رضا، هاشمی سیدجعفر، 1396/08/01، بررسی اثرات صمغ دانه شاهی،قدومه شیرازی و متیل سلولز و ترکیب آن ها بر جذب روغن و خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده طی فرایند سرخ شدن عمیق، 14، 1-9
- متولی علی، هاشمی سیدجعفر، 1396/12/15، بررسی تاثیر پیشتیمارهای مختلف بر خصوصیات تغییر رنگ و بافت در خشککردن لایههای سیب، 75، 136-123
- عبدی روزبه، هاشمی سیدجعفر، طباطبایی کلور رضا، 1397/07/01، ساخت و ارزیابی دستگاه خانگی تولید کمپوست از ضایعات، تحقیقات سامانه ها و مکانیزاسیون کشاورزی، 19، 69-84
- هاشمی نژاد امیر، هاشمی سیدجعفر، طباطبایی کلور رضا، 1397/07/10، بررسی تاثیر پارامترهای دما زمان و دور همزن در تولید بیودیزل با استفاده راکتور همزن دار بچ، فصلنامه آموزش محیط زیست و توسعه پایدار، 47-53
- هاشمی سیدجعفر، نوس مارکوس، ناکاجیما میتسوشی، 1397/10/10، اثر نسبت ترکیبی کیتوسان- نانورس بنتونیت بر خواص مکانیکی، نفوذپذیری به بخار آب و ریزساختار فیلم نانو کامپوزیت، فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 10، 33-46
- متولی علی، هاشمی سیدجعفر، تقی نژاد ابراهیم، 1397/12/14، بررسی مصرف انرژی، میزان تولید گازهای آلاینده و هزینههای اجتماعی خشک کردنمحصولات کشاورزی (مطالعه موردی: سیب، cardiovascular psychiatry and neurology، 20، 20-1
- متولی علی، هاشمی سیدجعفر، 1397/12/18، بررسی پارامترهای خشک شدن میوه فیجوآ در خشک کن انجمادی، jordan journal of chemistry، 5، 713-699
- فرامرزی بهروز، متولی علی، هاشمی سیدجعفر، نبوی پله سرایی اشکان، 1398/06/04، بررسی آثار زیست محیطی تولید مرغ گوشتی به روش صنعتی و سنتی با استفاده از روش ارزیابی چرخه حیات، پژوهشهای تولیدات دامی، 10، 74-64
- متولی علی، هاشمی سیدجعفر، طباطبایی کلور رضا، 1398/06/05، بررسی تخلیه منابع و هزینه های اجتماعی در مدیریت های مختلف برنج و کاه، مهندسی بیوسیستم ایران، 50، 799-787
- نادری مایوان زهرا، هاشمی سیدجعفر، طباطبایی کلور رضا، یونسی محمد، 1398/09/15، اثر مواد حجیم بر کیفیت کمپوست ضایعات غذایی در راکتور خانگی، مهندسی بیوسیستم ایران، 50، 616-631
- یادگاری مژگان، اسماعیل زاده کناری رضا، هاشمی سیدجعفر، 1398/10/03، بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیبزمینی سرخ شده، نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 11، 89-101
- متولی علی، شهبازی ابراهیم، هاشمی سیدجعفر، طباطبایی کلور رضا، 1399/06/10، تغییرات برخی خصوصیات کیفی میوه زردآلوی بستهبندی شده با اتمسفر اصلاح شده، تحقیقات سامانه ها و مکانیزاسیون کشاورزی، 21، 151-168
- هاشمی سیدجعفر، هادی پور رکنی رمضان، خوشدل مهدی، 1399/11/19، طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه وجینکن شالیزاری یکردیفه با خاکورز روتور پروانه ای، مهندسی زراعی، 43، 37-48
- خوشدل مهدی، هاشمی سیدجعفر، ذبیح زاده سیدمجید، اسماعیل زاده کناری رضا، 1401/07/02، ساخت و ارزیابی ظروف سلولزی از کاه برنج با پوشش های طبیعی، ماشین های کشاورزی، 12، 264-253
- هاشمی سیدجعفر، رنجبر ندامانی آزاده، عبدی نیلوفر، 1401/07/11، تغییرات ضریب نفوذ مؤثر و انرژی فعال¬سازی در خشک کردن برگه¬ی سیب توسط مایکروویو و آون هوای داغ، علوم و صنایع غذایی ایران، 19، 281-289
- هاشمی سیدجعفر، رنجبر ندامانی آزاده، 1402/01/29، شبیه سازی عددی با کامسول و مدل سازی با روش سطح پاسخ اثر فاکتورهای خشک کردن بر چروکیدگی سیب خشک شده، پژوهش های صنایع غذایی، 21، 30-50
- صفری جواد، هاشمی سیدجعفر، رنجبر ندامانی آزاده، 1402/07/17، بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقههای سیب خشکشده با استفاده از پردازش تصویر، پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 19، 477-490
- عبدالله پور احمدرضا، طباطبایی کلور رضا، هاشمی سیدجعفر، 1402/10/25، ارزیابی پلت¬های سوختی ساخته شده از ترکیب خاک اره چوب صنوبر با زیست توده¬ های ذرت و سویا، مهندسی زراعی، 46، 273-288