پایان نامه/رساله
- تأثیر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس Lactobacillus acidophilus)) به عنوان پروبیوتیک بر عملکرد رشد، برخی فاکتورهای خون¬شناسی، میزان باروری و بقای ماهی گوپی Poecilia reticulata))، فرزانه وکیلی، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1392/11/08
- اثرات جیره¬های غذایی حاوی اسانس¬های آویشن (Thymus vulgaris L.) و مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر عملکرد رشد، پارامترهای خون¬شناسی و کیفیت فیله¬ی ماهی قزل-آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای یخچال، الهه عزیزی، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1392/11/16
- تاثیر مکمل اسانس رازیانه (Foeniculum vulgare) جیره بر عملکرد رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه، فراسنجه¬های خونی و مقاومت به استرس شوری در بچه¬ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum)، سالمه مهدوی، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1393/06/22
- تاثیر سطوح مختلف ال¬کارنیتین و ویتامین ث بر شاخص¬های رشد، ترکیب بدن و فراسنجه¬های سرمی در بچه ماهی قزل¬آلای رنگین¬کمان، عزت اله شریف زاده، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1393/11/29
- اثر غلظت های کشنده کلرپیریفوس بر فراسنجه های خونی، بیوشیمیایی سرم و فعالیت آنزیم های اکسیداتیو ماهی کپور معمولی، فرشته اسفندیار، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1394/06/28