کتاب(تالیف،تصنیف،ترجمه)
- Engineering Principles of Unit Operations in Food Processing, compilation, Elsevier, 2021/06/01
- Thermal Processing of Food Products by Steam and Hot Water, compilation, Elsevier, 2022/11/21
- فن آوری های سازگار با محیط زیست در صنایع غذایی، ترجمه، None، 1385/08/01
- شیمی کربوهیدرات های مواد غذایی، ترجمه، None، 1393/03/01
- شیمی مواد خوراکی فنما، ترجمه، حبله رود، 1394/06/01
- بسته بندی مواد غذایی: اصول، مواد و تجهیزات، تالیف، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، 1401/05/31
- اصول و روشهای مهندسی در آزمونهای مواد غذایی، تدوین، جهاد دانشگاهی، 1402/05/28
- مدیریت پسماندهای کشاورزی و صنایع غذایی، تالیف، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، 1403/03/31