نام و نام خانوادگی: رضا فرهمندفر professor_pic
تاریخ تولد: 1362/01/11
پست الکترونیک: r.farahmandfar@sanru.ac.ir
آدرس محل کار: ساری، کیلومتر 9 جاده دریا، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، صندوق پستی 578
مرتبه علمی: دانشیار
پایه علمی: 17
گروه پژوهشی: صنایع غذایی
تلفن محل کار: 011-33687718
نمابر: 011-33687718
ادرس وب سایت: https://www.researchgate.net/profile/Reza_Farahmandfar2

تحصیلات

  1. دکتری حرفه‌ای, ---, علوم و صنایع غذایی, دانشگاه فردوسی مشهد
  2. کارشناسی ارشد M.Sc, ---, علوم و صنایع غذایی, دانشگاه فردوسی مشهد
  3. کارشناسی B.Sc, ---, علوم و صنایع غذایی, دانشگاه تهران

كتاب‌های تالیفی

  1. ریاضیات جامع صنایع غذایی، تالیف، انتشارات صحرا شرق، 1387/02/01
  2. ریاضیات جامع صنایع غذایی، تالیف، علم کشاورزی ایران، 1387/02/17
  3. فرآوری نوین مواد غذایی، تالیف، انتشارات تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعی (تاک)، 1392/05/08
  4. مبانی جامع میکروبیولوژی صنایع غذایی، تالیف، انتشارات صحرا شرق، 1393/06/23

کتاب‌های ترجمه شده

  1. اسانس‌ها به عنوان ترکیبات شیمی سبز، ترجمه، انتشارات صحرا شرق، 1395/01/31

مقالات چاپ شده در نشریات بین المللی

  1. Hosseini Bahri Mahdi, Rashidi Majid, Farahmandfar Reza, 2017/09/12, Kiwifruit Shape Classification Based on Geometrical Attributes Analysis, Agricultural Engineering Research Journal, 7, 1-5
  2. Farahmandfar Reza, Ramezanizadeh Mohammad Hossein, 2018/03/01, Oxidative stability of canola oil by Biarum bovei bioactive components during storage at ambient temperature, Food Science & Nutrition, 6, 342-347
  3. Farahmandfar Reza, Asnaashari Maryam, Pourshayegan Mehdi, Maghsoudi Sara, Moniri Hannaneh, 2018/06/01, Evaluation of antioxidant properties of lemon verbena (Lippia citriodora) essential oil and its capacity in sunflower oil stabilization during storage time, Food Science & Nutrition, 6, 983-990
  4. Asnaashari Maryam, Esmaeilzadeh Kenari Reza, Farahmandfar Reza, taghdisi seyed mohammad, Abnous Khalil, 2018/07/01, Fluorescence quenching biosensor for acrylamide detection in food products based on double-stranded DNA and gold nanoparticles, SENSORS AND ACTUATORS B-CHEMICAL, 265, 339-345
  5. Asnaashari Maryam, Esmaeilzadeh Kenari Reza, Farahmandfar Reza, Abnous Khalil, taghdisi seyed mohammad, 2019/01/01, An electrochemical biosensor based on hemoglobin-oligonucleotides-modified electrode for detection of acrylamide in potato fries, FOOD CHEMISTRY, 271, 54-61
  6. Farahmandfar Reza, Asnaashari Maryam, Taheri Afsaneh, Khosravi Rad Tandis, 2019/01/01, Flow behavior, viscoelastic, textural and foaming characterization of whipped cream: Influence of Lallemantia royleana seed, Salvia macrosiphon seed and carrageenan gums, INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, 121, 609-615
  7. Farahmandfar Reza, Esmaeilzadeh Kenari Reza, Asnaashari Maryam, Shahrampour Dina, Bakhshandeh Tahmineh, 2019/02/20, Bioactive compounds, antioxidant and antimicrobial activities of Arum maculatum leaves extracts as affected by various solvents and extraction methods, Food Science & Nutrition, 7, 465-475
  8. Farahmandfar Reza, Naeli Mohammad Hossein, Naderi Mehdi, Asnaashari Maryam, 2019/03/19, Stabilizing corn oil using the lemon balm (Melissa officinalis) antioxidants extracted by subcritical water, JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 56, 695-704
  9. Zeynali Mehrdad, Naji-Tabasi Sara, Farahmandfar Reza, 2019/03/19, Investigation of basil (Ocimum bacilicum L.) seed gum properties as Cryoprotectant for Frozen Foods, FOOD HYDROCOLLOIDS, 90, 305-312
  10. Farahmandfar Reza, Asnaashari Maryam, Bakhshandeh Tahmineh, 2019/03/19, Influence of ultrasound-assist and classical extractions on total phenolic, tannin, flavonoids, tocopherol and antioxidant characteristics of Teucrium polium aerial parts, Journal of Food Measurement and Characterization, 13, 1-7
  11. Farahmandfar Reza, Asnaashari Maryam, Asadi Yeganeh, Beyranvand Batool, 2019/03/19, Comparison of Bioactive Compounds of Matricaria recutita Extracted by Ultrasound and Maceration and their Effects on Preventing Sunflower Oil During Frying, Current Nutrition & Food Science, 15, 156-164
  12. Asnaashari Maryam, farhoosh reza, Farahmandfar Reza, 2019/12/20, Preservation of gallic acid and methyl gallate on purified Kilka fish oil oxidation by Rancimat, Food Science & Nutrition, 7, 4007-4013
  13. Farahmandfar Reza, Tirgarian Behrad, dehghan bahareh, Nemati Azeeta, 2020/01/01, Changes in chemical composition and biological activity of essential oil from Thomson navel orange Citrus sinensis L. Osbeck) peel under freezing, convective, vacuum, and microwave drying methods, Food Science & Nutrition, 8, 124-138
  14. Asadi Yeganeh, Farahmandfar Reza, 2020/02/01, Frying stability of canola oil supplemented with ultrasound‐assisted extraction of Teucrium polium, Food Science & Nutrition, 8, 1187-1196
  15. Farahmandfar Reza, Tirgarian Behrad, dehghan bahareh, Nemati Azeeta, 2020/04/01, Comparison of different drying methods on bitter orange (Citrus aurantium L.) peel waste: changes in physical (density and color) and essential oil (yield, composition, antioxidant and antibacterial) properties of powders, Journal of Food Measurement and Characterization, 14, 862-875
  16. Moniri Hannaneh, Farahmandfar Reza, Motamedzadegan Ali, 2020/04/01, Investigation of hot air and foam‐mat dried cress seed gum by FT‐IR, zeta potential, steady shear viscosity, dynamic oscillatory behavior, and other physical properties, Food Science & Nutrition, 8, 2143-2155
  17. Farahmandfar Reza, Naji-Tabasi Sara, 2020/04/01, Influence of different salts on rheological and functional properties of basil (Ocimum bacilicum L.) seed gum, INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, 149, 101-107
  18. Esmaeilzadeh Kenari Reza, Raftani Amiri Zeynab, Motamedzadegan Ali, Mohammadzadeh Milani Jafar, Farmani Jamshid, Farahmandfar Reza, 2020/06/28, Optimization of Iranian golpar (Heracleum persicum) extract encapsulation using sage (Salvia macrosiphon) seed gum: chitosan as a wall materials and its effect on the shelf life of soybean oil during storage, Journal of Food Measurement and Characterization, 2, 112-121
  19. Moniri Hannaneh, Farahmandfar Reza, Motamedzadegan Ali, 2020/07/01, Cress seed (Lepidium sativum) gum dried by vacuum, freeze, and microwave drying methods: Structural, rheological, emulsifying, and foaming properties, JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING, 43, 1-11
  20. Farahmandfar Reza, Tirgarian Behrad, 2020/11/16, Degradation of aflatoxins and tocopherols in peanut (Arachis hypogaea): Effect of aflatoxin type, time and temperature of roasting, Drying Technology, 38, 2182-2189
  21. Farahmandfar Reza, Tirgarian Behrad, 2020/11/18, Essential oils: in vitro antioxidant activities and their utilizations in storage life increment of foods, Journal of Food and Bioprocess Engineering, 3, 128-137
  22. Jafari Khadijeh, Ebadi Fathabad Ayub, Fakhri Yadolah, Shamsaei Maryam, Miri Mohammad, Farahmandfar Reza, Amin Mousavi Khaneghah Amin, 2021/03/17, Aflatoxin M1 in traditional and industrial pasteurized milk samples from Tiran County, Isfahan Province: A probabilistic health risk assessment, ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 33, 103-116
  23. Sayyari Zahra, Rabani Mohammad, Farahmandfar Reza, Esmaeilzadeh Kenari Reza, Mousavi Nadoshan Rezvaneh, 2021/04/12, The Effect of Nanocomposite Edible Coating Enriched with Foeniculum vulgare Essential Oil on the Shelf Life of Oncorhynchus mykiss Fish Fillets during the Storage, Journal of Aquatic Food Product Technology, 1, 1-17
  24. Sayyari Zahra, Rabani Mohammad, Farahmandfar Reza, Esmaeilzadeh Kenari Reza, Mousavi Nadoshan Rezvaneh, 2021/04/28, Investigation of the effect of essential oil along with nanocoatings containing gums in the development of fish fillet storage time, Journal of Food Measurement and Characterization, 15, 3539-3552
  25. Davoodi Mohammad, Mohammadzadeh Milani Jafar, Farahmandfar Reza, 2021/06/28, Preparation and characterization of a novel biodegradable film based on sulfated polysaccharide extracted from seaweed Ulva intestinalis, Food Science & Nutrition, 9, 1-18
  26. Farahmandfar Reza, Asnaashari Maryam, Hesami Bakhtiyar, 2021/09/01, Monitoring of new coronavirus (SARS‐CoV‐2): Origin, transmission, and food preservation methods, JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 45, 1556-1562
  27. Abdolahi Alkami Parva, Esmaeilzadeh Kenari Reza, Farahmandfar Reza, Azizkhani Maryam, 2022/02/03, Investigation of the antioxidant effect of red quinoa (Chenopodium formosanum Koidz) carotenoid extracted on the oxidative stability of soybean oil, JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 1, 1-12
  28. Tirgarian Behrad, Farmani Jamshid, Farahmandfar Reza, Van Bockstaele Fillip, 2022/11/01, Ultra-stable high internal phase emulsions stabilized by protein-anionic polysaccharide Maillard conjugates, FOOD CHEMISTRY, 393, 133427
  29. fahim hoda, Motamedzadegan Ali, Farahmandfar Reza, Ghaffari Khaligh Nader, 2023/01/14, Surface analysis and thermal behavior of the functionalized cellulose by glutaric anhydride through a solvent-free and catalyst-free process, INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, 123268, 268-123
  30. Tirgarian Behrad, Farmani Jamshid, Farahmandfar Reza, Mohammadzadeh Milani Jafar, Van Bockstaele Filip, 2023/02/09, Switchable pH-responsive Biopolymeric Stabilizers Made by Sonothermal Glycation of Sodium Caseinate with κappa-carrageenan, Food Biophysics, 18, 1-10
  31. Tirgarian Behrad, Farmani Jamshid, Farahmandfar Reza, Mohammadzadeh Milani Jafar, Van Bockstaele Filip, 2023/03/01, Colloidal network oleogels structured by sonothermal conjugates of sodium caseinate and anionic gums, FOOD HYDROCOLLOIDS, 140, 108624
  32. Zahed Niloofar, Esmaeilzadeh Kenari Reza, Farahmandfar Reza, 2023/04/04, Effect of different extraction methods on antioxidant properties and encapsulation efficiency of anthocyanin of pomegranate peel, Food Science & Nutrition, 11, 1-8
  33. Raftani Amiri Zeynab, Gholizade Ashkan, Farahmandfar Reza, Gorjian Haideh, 2023/09/30, Characterization of aqueous extracted pectin from pomegranate peel at optimized condition using response surface optimization, Journal of Food Measurement and Characterization, 17, 1-15
  34. Nasiri Gorji Hossein, Farahmandfar Reza, Mohammadzadeh Milani Jafar, Hashemi Seyed Mohammad bagher, 2023/11/01, Effect of gamma irradiation on structural properties and rheological behavior of binary biopolymer blend: A case study on guar gum-sage seed gum blends, Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre, 30, 100366
  35. Asnaashari Maryam, Esmaeilzadeh Kenari Reza, taghdisi seyed mohammad, Abnous Khalil, Farahmandfar Reza, 2023/11/06, A Novel Fluorescent DNA Sensor for Acrylamide Detection in Food Samples Based on Single-Stranded DNA and GelRed, JOURNAL OF FLUORESCENCE, 5, 1-16
  36. Khademi Feryal, Motamedzadegan Ali, Farahmandfar Reza, Hamzeh Shabnam, shahidi seiedahmad, 2024/03/13, Amplified electrochemical carbon nano-structure sensor for determination of tert-butylhydroquinone in food samples, Journal of Food Measurement and Characterization, 20, 1-8
  37. hajian tilaki adel, Esmaeilzadeh Kenari Reza, Farahmandfar Reza, razavi razie, 2024/04/13, Phenolic profile, antioxidant properties, and pollen spectra of Iranian-originated honeys, EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, 250, 1-13
  38. Khademi Feryal, Motamedzadegan Ali, Farahmandfar Reza, Hamzeh Shabnam, shahidi seiedahmad, 2024/06/17, Development of an Ionic Liquid based-Fe3O4/Gr Nanocomposite for Sensitive Electrochemical Sensing and Monitoring of Vanillin in Food Products, TOPICS IN CATALYSIS, 1, 1-8
  39. hajian tilaki adel, Esmaeilzadeh Kenari Reza, Farahmandfar Reza, razavi razie, 2024/09/15, Comparative study of physiochemical properties in Iranian multi-floral honeys: Local vs. commercial varieties, Heliyon, 10, 1-12
  40. Vahdati Mohammad, Tamaddon Fatemeh, Farahmandfar Reza, Esmaeilzadeh Kenari Reza, Farbod Fatemeh, 2025/01/21, Extraction of anthocyanin pigments from the Iranian Jumbo fruits by novel nano-fluids based on hafnium metal organic frameworks and natural deep eutectics, JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, 139, 1-7

مقالات چاپ شده در نشریات معتبر داخلی

  1. Farahmandfar Reza, Asnaashari Maryam, Amraie Milad, salehi mohammad, 2019/03/06, Color and weight changes of fresh-cut banana slices coated by quince seed gum: Effect of concentration, storage temperature and duration, پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران, 14, 75-85
  2. Farahmandfar Reza, Safari Reza, Ahmadi Vavsari Fahimeh, Bakhshandeh Tahmineh, 2019/03/06, Chemical and antimicrobial properties of silver carp surimi enriched by Thyme leaves extract, پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران, 14, 127-138
  3. fahim hoda, Motamedzadegan Ali, Farahmandfar Reza, Ghaffari KJhaligh Nader, 2023/09/01, A comparative study of the surface modification of cellulose using glutaric anhydride and succinic anhydride through a greener technique, cellulose, 30, 8789-8803
  4. فرهمندفر رضا، رشیدایی آبدانسری سلیمه، مقصودلو الهه، اثنی عشری مریم، 1397/01/20، تعیین میزان آلودگی مایکوتوکسین ها در گندم های وارداتی به استان مازندران به کمک کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا، سلامت و محیط زیست، 11، 15-24
  5. فرهمندفر رضا، اثنی عشری مریم، 1397/02/02، مقایسه خصوصیات تورمی، بافتی و رئولوژی پخت برنج (طارم محلی) برداشت شده از شهرستان‌های ساری، فریدونکنار و نوشهر استان مازندران، علوم و صنایع غذایی، 15، 169-179
  6. فرهمندفر رضا، امینی علی، فقیه نصیری شیرین، اثنی عشری مریم، 1397/04/24، تاثیر عصاره نعنا فلفلی بر کیفیت روغن سویا در طی حرارت دهی مایکروویو، علوم و صنایع غذایی، 15، 201-216
  7. فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، اثنی عشری مریم، 1397/06/28، بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichtys molitrix) در آب، علوم و صنایع غذایی، 15، 279-292
  8. محمدی علی، فرهمندفر رضا، 1397/07/22، تأثیر عصاره میوه بلوط بر پایدار‌ی اکسایشی روغن سویا طی فرآیند حرارتی، علوم و صنایع غذایی، 15، 97-109
  9. فرهمندفر رضا، اثنی عشری مریم، 1397/08/30، ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و پارامترهای سینتیک اکسایشی اسید سیرینجیک و اسید گالیک در روغن آفتابگردان، علوم و صنایع غذایی، 15، 1-14
  10. فرهمندفر رضا، اثنی عشری مریم، رشیدایی آبدانسری سلیمه، مقصودلو الهه، 1397/09/10، بررسی آلودگی مایکوتوکسین ها و فلزات سنگین در نمونه های برنج استان مازندران با HPLC و طیف سنجی جذب اتمی، علوم و صنایع غذایی، 15، 231-242
  11. احمدتبار کله بستی سید حسین، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، 1397/11/15، استفاده از عصاره استونی زنجبیل برای افزایش قابلیت انبارمانی روغن سویا، علوم و صنایع غذایی، 84، 481-494
  12. خاکزاد سیده سکینه، فرهمندفر رضا، احمدپور امیر، 1397/12/12، مطالعه خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست های چرمی و اسفنجی انار (.Punica granatum L)، علوم و صنایع غذایی، 85، 103-111
  13. فرهمندفر رضا، رنجی مریم، 1397/12/12، پتانسیل آنتی اکسیدانی عصاره گلپر (Heracleum persicum) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط انبارداری تسریع شده، علوم و صنایع غذایی، 15، 87-102
  14. فرهمندفر رضا، کردجزی عارفه، 1398/01/29، اثر ضد میکروبی عصاره کاردین (Biarum bovei) بر اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس: مطالعه در محیط in vitro و همبرگر، علوم و صنایع غذایی، 16، 1-13
  15. مقصودی سارا، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، 1398/02/06، بررسی تاثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر خصوصیات نانوکپسول و میکروکپسولهای روغن ماهی کیلکا با استفاده از صمغ دانه شاهی و زانتان، علوم و صنایع غذایی، 16، 109-121
  16. پورشایگان مهدی، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، 1398/03/15، اثرات جدا و ترکیبی نانوپوشش های صمغ دانه ریحان و قدومه شهری حاوی عصاره پوست کیوی در جهت افزایش عمر ماندگاری گوشت تازه گوسفند، علوم و صنایع غذایی، 16، 83-95
  17. منیری حنانه، فرهمندفر رضا، معتمدزادگان علی، 1398/12/04، تأثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی، علوم و فنون بسته بندی، 10، 52-57
  18. کردجزی عارفه، فرهمندفر رضا، 1398/12/19، فعالیت ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی برگ کاردین بر لیستریا مونوسیتوژنز، سالمونلا اینترتیدیس و سودوموناس آئروژینوزا، علوم و صنایع غذایی، 16، 29-35
  19. فرهمندفر رضا، رحمتیان مجتبی، سلمانی سمیه، 1399/02/17، اثر روغن های آفتابگردان و سویا بر پروفایل اسید چرب و فیتوسترول های روغن زیتون (Olea europaea)، علوم و صنایع غذایی، 17، 71-78
  20. فرهمندفر رضا، سلمانی سمیه، فهیم هدا، 1399/07/14، ارزیابی محتوی آلفا و گاماتوکوفرول در بادام درختی، فندق، بادام‌زمینی و پسته در طی فرآیند برشته کردن، پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 16، 357-365
  21. نجفی امیری مصطفی، فرهمندفر رضا، چرمچیان مهدی، 1399/09/01، بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسید گالیک، متیل گالات و اسید سیرنجیک در روغن سویا، مهندسی بیوسیستم ایران، 51، 655-662
  22. فرهمندفر رضا، سهرابی ابراهیم، 1400/02/26، اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پوست پرتقال سانگین، مهندسی بیوسیستم ایران، 51، 67-77
  23. فرهمندفر رضا، عظیمی نژاد حدیث، 1400/03/09، اثر مراحل پلاسیدن، مالش دهی، تخمیر و خشک کردن چای سیاه گیلانی بر محتوای فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آن، علوم و صنایع غذایی، 18، 1-10
  24. گلچهرگان مهدی، فرهمندفر رضا، شبانی نوش آبادی مهدی، کریمی مله حسن، 1400/04/01، طراحی سنسور نوین بر پایه نانوذره گرافن-کوانتوم دات برای آنالیز رنگ خوراکی سانست یلو، مجله علوم و صنایع غذایی، 18، 29-39
  25. زاهد نیلوفر، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، 1400/04/06، ارزیابی کارایی رنگ و قدرت آنتی اکسیدانی عصاره آنتوسیانینی پودر پوست انار حاصل از استخراج با حلال، علوم و صنایع غذایی ایران، 18، 197-206
  26. فاضلی فاطمه، فرهمندفر رضا، صحبت زاده فرشاد، 1400/05/12، اثر پلاسمای سرد بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی صمغ گوار، علوم و صنایع غذایی، 18، 35-44
  27. فرهمندفر رضا، مولائی سینا، 1400/08/25، بررسی تغییرات شاخص‌های شیمیایی اکسیداسیون روغن آفتابگردان حاوی اسانس رزماری طی انبارداری تسریع شده، مهندسی بیوسیستم ایران، 52، 469-485
  28. سیاری زهرا، ربانی محمد، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، موسوی ندوشن رضوانه، 1400/09/09، اثر اسانس دانه زیر سیاه (Bunium persicum) انکپسوله شده با صمغ بذر ریحان (Ocimum basilicum L.) بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان نگهداری شده در دمای یخچال، علوم و صنایع غذایی ایران، 18، 129-140
  29. فیروزی نگار، فرهمندفر رضا، محمد زاده میلانی جعفر، متولی علی، 1401/01/13، تاثیر پوشش ریحان و کیتوزان بر سینتیک خشک کردن، رنگ، بافت و فعالیت آنتی اکسیدانی برگه های سیب: خشک کردن آون هوای داغ و تحت خلاء، علوم و صنایع غذایی ایران، 19، 393-406
  30. محمد خشت چین سمانه، فرهمندفر رضا، فرمانی جمشید، 1401/01/15، اثر هموژنیزاسیون بر انکپسولاسیون اسانس پوست گریپ فروت (Citrus paradisi) با صمغ دانه ریحان، فناوری های جدید در صنعت غذا، 9، 223-238
  31. فرهمندفر رضا، محمد زاده میلانی جعفر، دباغ مظهری محمدرضا، 1401/02/31، اثر آنزیم گلوکزاکسیداز و امولسیفایر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید (داتم) بر ویژگیهای فیزیکی و بافتی کیک فنجانی، علوم و صنایع غذایی ایران، 19، 233-241
  32. اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب، معتمدزادگان علی، فرهمندفر رضا، محمد زاده میلانی جعفر، فرمانی جمشید، 1401/09/29، مقایسه روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره چای کوهی (Stachys lavandulifolia V.) و بهینه سازی شرایط تولید عصاره ریزپوشانی شده آن، علوم و صنایع غذایی ایران، 19، 195-183
  33. فرهمندفر رضا، ابوطالب زاده سحر، منیری حنانه، کیخوائی مسعود، 1401/12/03، روش‌های دم کردن مایکروویو و سنتی چای سیاه ایرانی: ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فلزات سنگین، پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 18، 141-151
  34. عبدالهی الکامی پروا، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، عزیزخانی مریم، 1401/12/15، تاثیر آنتی‌اکسیدانی عصاره کاروتنوئیدی کینوای قرمز حاصل از استخراج با سیال فوق‌بحرانی بر پایدارسازی روغن سویا، پژوهش های صنایع غذایی، 33، 83-96
  35. کرمی سالار، فرهمندفر رضا، فرمانی جمشید، رفتنی امیری زینب، متولی علی، 1402/01/20، اثر ترکیبی توان مایکروویو – غلظت پوشش خوراکی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برشهای میوه سیب خشک شده، پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 20، 1-15
  36. فهیم هدا، معتمدزادگان علی، فرهمندفر رضا، غفاری خلیق نادر، 1402/03/08، مدل‌سازی راندمان انکپسولاسیون و پایداری کورکومین موجود در پیکرینگ امولسیون سلولز با استفاده از الگوریتم‌های شبکه عصبی مصنوعی (ANN) و درخت طبقه بندی و رگرسیون (CART)، پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 20، 38-50
  37. کرمعلی فرزانه، اثتی عشری مریم، فرهمندفر رضا، 1402/04/17، تولید بیوپلیمر زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه کیتوزان- نشاسته سیب زمینی حاوی عصاره دانه کرفس برای بسته‌بندی فیله مرغ، علوم و صنایع غذایی ایران، 20، 111-128
  38. صفرزایی عبدالواحد، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، 1402/05/03، بهینه‌سازی شرایط استخراج آبی ترکیبات فنلی و آنتی‌اکسیدانی برگ و ریشه گیاه داغ قارپوزی با کاربرد متدولوژی سطح پاسخ، علوم و صنایع غذایی ایران، 20، 26-40
  39. صفرزایی عبدالواحد، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، مهرآوران احمد، فنایی حامد، 1402/12/02، کاربرد روش رسوب ضدحلال در ریزپوشانی عصاره های هسته خرمای ربی در بیوپلیمر پروتئینی زئین، علوم و صنایع غذایی ایران، 20، 188-207
  40. صفرزایی عبدالواحد، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، خلیقی مهر علیرضا، 1402/12/08، ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره‌های اتانولی استخراجی از میوه گیاه کمرگل به روش فراصوت با استفاده از مدل سطح پاسخ، علوم و صنایع غذایی ایران، 20، 1-22
  41. سلگی محمد، اثتی عشری مریم، فرهمندفر رضا، 1402/12/20، کاربرد میکرولیپوزوم حاوی عصاره برگ فرولا بر ماندگاری همبرگر طی دوره نگهداری در یخچال، علوم و صنایع غذایی ایران، 21، 195-210
  42. سلگی محمد، اثنی عشری مریم، فرهمندفر رضا، 1403/04/06، طراحی حسگر زیستی بر پایه نانو ذره طلا و DNA به منظور تشخیص آکریل آمید در همبرگر، تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 24، 129-146
  43. زاهد نیلوفر، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، 1403/08/07، ارزیابی استخراج CO2 فوق بحرانی بر پایداری رنگ و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره آنتوسیانین نانوریزپوشانی شده پودر پوست انار، علوم و صنایع غذایی ایران، 21، 29-42
  44. فرهمندفر رضا، فرقانی سمانه، 1403/10/24، اثر زمان فراصوت بر ویژگی¬های فیزیکی و شیمیایی روغن های ماهی کیلکا، ذرت و سویا، پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 20، 573-585
  45. فراست حانیه، فرهمندفر رضا، شهره بهرام، معتمدزادگان علی، 1403/11/21، اثر فیبر گندم بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سوسیس گیاهی، تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 25، 33-54

همایش‌های بین المللی

  1. Asnaashari Maryam, Farahmandfar Reza, Esmaeilzadeh Kenari Reza, International Conference on "Health, Biological and Life Sciences" (HBLS-16), announcer, complete article, Blackberry (Rudus plicates) Leaves Extract Effect on Corn Oil Oxidation (Primary and Secondary Products) At High Temperature, 2016/04/18, 2016/04/19
  2. Asnaashari Maryam, Farahmandfar Reza, Esmaeilzadeh Kenari Reza, Proceedings of I 1 8fr The IIER International conference,, poster presentation, complete article, Influence oflight and Temperature on Lipid oxidation and Colour Changes ofCorn oil Including Curcumin, 2017/09/01, 2017/09/02
  3. مجاوری جواد، فرهمندفر رضا، سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، سخنران، مقاله کامل، ریز کپسوله کردن باکتری ها : نگرشی بر فناوری ها مختلف و تأثیر آنها بر میزان اثرگذاری پروبیوتیک ها، 1394/11/30، 1394/11/30
  4. زینعلی مهرداد، فرهمندفر رضا، ناجی طبسی سارا، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر انجماد بر سفتی و پیوستگی ژل صمغ دانه ریحان، 1397/02/05، 1397/02/06
  5. گرجیان هایده، فرهمندفر رضا، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، مروری بر اصول، کاربردها و خواص مربوط به سیستم گرمایشی رادیوفرکانسی غذاها، 1397/02/05، 1397/02/06
  6. اثنی عشری مریم، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، دوازدهمین کنفرانس بین اللملی پیشرفت های کشاورزی، شیمیایی، بیولوژیکی و علوم دارویی، سخنران، مقاله کامل، اثر عصاره Rosmarinus officinalis و Ocimum basilicum بر عدد پراکسید، ترکیبات کربونیل و اسیدهای چرب آزاد روغن ماهی، 1397/05/15، 1397/05/17
  7. اثنی عشری مریم، فرهمندفر رضا، توسعه همـکاری های علمی و منطقه ای با موضـوع علوم صنایع غذایی و کشاورزی، ارائه پوستر، مقاله کامل، ارزیابی میزان فلزات سنگین در گندم های وارداتی به استان مازندران، 1397/06/02، 1397/06/02
  8. منیری حنانه، فرهمندفر رضا، معتمدزادگان علی، کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی اثر روش خشک کردن ماکروویو و کف پوشی بر ویژگی های رئولوژیکی صمغ دانه شاهی، 1397/09/24، 1397/09/25
  9. منیری حنانه، فرهمندفر رضا، معتمدزادگان علی، کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، اثر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی، 1397/09/24، 1397/09/25
  10. داودی محمد، محمد زاده میلانی جعفر، فرهمندفر رضا، سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، مقایسه روشهای استخراجی پلیساکارید سولفاته جلبک سبز دریایی، 1398/06/26، 1398/06/28
  11. قلی زاده اشکان، رفتنی امیری زینب، فرهمندفر رضا، سومین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر پارامتر توان بر میزان بازده استخراج پکتین پوست انار به وسیله امواج مایکروویو، 1399/08/29، 1399/08/29

همایش‌های داخلی

  1. کردجزی عارفه، فرهمندفر رضا، سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی Biarum bovei بر روی اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس، 1394/06/18، 1394/06/20
  2. اسدی یگانه، فرهمندفر رضا، نخستین همایش ملی گیاهان دارویی، معطر و ادویه ای، ارائه پوستر، مقاله مختصر، ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی اولتراسوند گیاه هلپه در پایدارسازی روغن کانولا در دمای سرخ کردن، 1395/02/01، 1395/02/01
  3. اسدی یگانه، فرهمندفر رضا، نخستین همایش ملی گیاهان دارویی، معطر و ادویه ای، ارائه پوستر، مقاله کامل، تعیین اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی اولتراسوند گیاه هلپه در پایداری حرارتی روغن کانولا با اندازه گیری عدد کونژوگه و ترکیبات قطبی، 1395/02/01، 1395/02/01
  4. مختاری آزیتا، فرهمندفر رضا، پنجمین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا، ارائه پوستر، مقاله مختصر، استفاده از ساسپتورهای خوراکی در تولید ناگت مرغ به منظور بهبود ویژگی های کیفی محصول، 1395/02/30، 1395/02/30
  5. مختاری آزیتا، فرهمندفر رضا، پنجمین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا، ارائه پوستر، مقاله مختصر، بررسی اثر متغیرهای کیتوزان و کلرید آهن بر ویژگی های میکروکپسولاسیون روغن ماهی، 1395/02/30، 1395/02/30
  6. اثنی عشری مریم، فرهمندفر رضا، مولائی سینا، هفدهمین همایش ملی برنج کشور، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی اثر دما، مدت زمان و دامنه فراصوت بر اندازه گرانول های نشاسته برنج به کمک روش سطح پاسخ (RSM)، 1395/11/17، 1395/11/18
  7. مولائی سینا، اثنی عشری مریم، فرهمندفر رضا، قاسمی هانیه، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، نانو کامپوزیت ها در بسته بندی مواد غذایی، 1395/12/09، 1395/12/10
  8. مولائی سینا، مغنی فاطمه، اثنی عشری مریم، فرهمندفر رضا، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، نگرشی بر ترکیبات مغذی انار، 1395/12/09، 1395/12/10
  9. مولائی سینا، اثنی عشری مریم، فرهمندفر رضا، دومین همایش و نمایشگاه تخصصی روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، ﮐﺎرﺑﺮد ﻓﯿﻠﻢﻫﺎ و ﭘﻮﺷﺶﻫﺎی ﺧﻮراﮐﯽ در ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ، 1395/12/09، 1395/12/10
  10. افضلیان زهره، فرهمندفر رضا، اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی ویژگی های ضد میکروبی اسانس های روغنی، 1396/02/22، 1396/02/22
  11. ابراهیمی بشلی مریم، معتمدزادگان علی، هاشمی سیدجعفر، فرهمندفر رضا، پنجمین همایش ملی امنیت غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی تولید کف گوجه فرنگی به روش خشک کردن کف پوشی، 1396/07/20، 1396/07/20
  12. مولائی سینا، اثنی عشری مریم، فرهمندفر رضا، دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در زراعت و اصلاح نباتات، ارائه پوستر، مقاله کامل، محصولات غذایی تراریخته ایمن یا مضر، 1396/09/09، 1396/09/09
  13. اثنی عشری مریم، مولائی سینا، فرهمندفر رضا، دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در زراعت و اصلاح نباتات، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی ویژگی های شیمیایی، تغذیه ای و آلرژیک پروتئین سویا، 1396/09/09، 1396/09/09
  14. قاسمی هانیه، فرهمندفر رضا، دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم، ارائه پوستر، مقاله کامل، مروری بر خصوصیات و کاربردهای غذایی صمغ گوآر، 1396/10/28، 1396/10/28
  15. اثنی عشری مریم، مولائی سینا، فرهمندفر رضا، دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم، ارائه پوستر، مقاله کامل، پروبیوتیک ها: میکروارگانیسم ها، سلامت و محصولات، 1396/10/28، 1396/10/28
  16. مولائی سینا، اثنی عشری مریم، فرهمندفر رضا، دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی پروبیوتیک ها: ویژگی ها، عملکرد و افسایش زنده مانی، 1396/10/28، 1396/10/28
  17. اثنی عشری مریم، فرهمندفر رضا، نخستین همایش ملی تولیدات گیاهان زراعی و باغی، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر ارقام بر محتوی فنولی انار، 1396/11/05، 1396/11/05
  18. سرافرازی میترا، فرهمندفر رضا، چرمچیان مهدی، نخستین همایش ملی تولیدات گیاهان زراعی و باغی، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر حرارت بر سفتی صمغ دانه ریحان، 1396/11/05، 1396/11/05
  19. سرافرازی میترا، فرهمندفر رضا، چرمچیان مهدی، نخستین همایش ملی تولیدات گیاهان زراعی و باغی، ارائه پوستر، مقاله کامل، تغییرات فنریت صمغ دانه ریحان با دما، 1396/11/05، 1396/11/05
  20. گلچهرگان مهدی، فرهمندفر رضا، شبانی نوش آبادی مهدی، کریمی مله حسن، اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، اندازه گیری همزمان سانستیلو و تارترازین به روش ولتامتری موج مربعی با استفاده از الکترود خمیرکربن اصلاحشده با نانوذرات کوانتم دات، 1397/11/10، 1397/11/11
  21. باکوئی مهرآسا، فرهمندفر رضا، پنجمین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در شیمی و مهندسی شیمی، ارائه پوستر، مقاله کامل، مروری بر روش تهیه، ساختارشیمیایی، ویژگی ها، مشتقات و کاربردها کیتین و کیتوزان، 1397/11/11، 1397/11/11
  22. گلچهرگان مهدی، فرهمندفر رضا، شبانی نوش آبادی مهدی، کریمی مله حسن، اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، اندازه گیری همزمان آمارانت به روش ولتامتری موج مربعی با استفاده از الکترود خمیرکربن اصلاح شده با نانوذرات کوانتم دات، 1397/11/10، 1397/11/11
  23. قلی زاده اشکان، رفتنی امیری زینب، فرهمندفر رضا، بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر متغیرهای مختلف در میزان بازده استخراج آبی پکتین از پوست انار، 1399/11/14، 1399/11/15
  24. خیرالهی کیمیا، فرهمندفر رضا، رفتنی امیری زینب، ریوفی نسیم، بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی عملکرد، رطوبت، خاکستر و میزان عناصر صمغ دانه قدومه شهری خالص سازی با ایزوپروپانول، 1399/11/14، 1399/11/15
  25. خیرالهی کیمیا، فرهمندفر رضا، رفتنی امیری زینب، ریوفی نسیم، بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر روش خالص سازی با ایزوپروپانول بر خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه قدومه شهری، 1399/11/14، 1399/11/15
  26. نعمتی سپیده، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، اثنی عشری مریم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، اثر تیمار قلیایی بر خصو صیات فیزیکوشی میایی ژلات ین پای مر، 1400/12/04، 1400/12/05
  27. نعمتی سپیده، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، اثنی عشری مریم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بهینه سازی استخراج ژلاتین پای مرغ با استفاده از فراصوت، 1400/12/04، 1400/12/05
  28. نوذری جویباری زینب، معتمدزادگان علی، فرهمندفر رضا، حمزه شبنم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی اثر پروتئین های مختلف بر راندمان و خصوصیات بافتی پنیر ریکوتا و بهینه سازی فرآیند با بکارگیری روش سطح پاسخ، 1400/12/04، 1400/12/05
  29. نعمت زاده سیما، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، فرمانی جمشید، اثنی عشری مریم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی اثرات روشهای مختلف خشک کردن بر کیفیت ژلاتین پای مرغ، 1400/12/04، 1400/12/05
  30. اسماعیلی هانیه، فرهمندفر رضا، معتمدزادگان علی، اثنی عشری مریم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بهینه سازی استخراج ژلاتین پای مرغ به روش مایکروویو، 1400/12/04، 1400/12/05
  31. نوذری جویباری زینب، معتمدزادگان علی، فرهمندفر رضا، حمزه شبنم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی و بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر ریکوتا غنی شده با پروتئین های شیر و پروتئین نخود به روش سطح پاسخ، 1400/12/04، 1400/12/05
  32. نعمت زاده سیما، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، فرمانی جمشید، اثنی عشری مریم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی ویژگیهای ژلاتین پای مرغ بدست آمده با روشهای خشک کردن انجمادی وخشک کردن با آون تحت خلاء، 1400/12/04، 1400/12/05
  33. اسماعیلی هانیه، فرهمندفر رضا، معتمدزادگان علی، اثنی عشری مریم، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، سخنران، مقاله کامل، بهینه سازی استخراج ژلاتین پای مرغ به روش اسیدی، 1400/12/04، 1400/12/05
  34. مولائی سینا، احمدی سید محمد، حقایق غلامحسین، نیک نیا سمیه، فرهمندفر رضا، بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، کاربرد فارینو گًراف در بررسی اثر آب مغیاطیسی بر ریی استخراج های مختلف آرد، 1400/12/04، 1400/12/05
  35. محبی رومینا، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، محمد زاده میلانی جعفر، فرمانی جمشید، پنجمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در گیاهان دارویی، شیمی و زیست شناسی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی خصوصیات امولسیونکنندگی و کفکنندگی صمغ آلوچه، 1401/03/31، 1401/04/01
  36. محبی رومینا، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، محمد زاده میلانی جعفر، فرمانی جمشید، پنجمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در گیاهان دارویی، شیمی و زیست شناسی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ آلوچه، 1401/03/31، 1401/04/01
  37. محبی رومینا، فرهمندفر رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، محمد زاده میلانی جعفر، فرمانی جمشید، پنجمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در گیاهان دارویی، شیمی و زیست شناسی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، ارزیابی ترکیبات شیمیایی و رنگ سنجی صمغ آلوچه، 1401/03/31، 1401/04/01
  38. حاجیان تیلکی عادل، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، رضوی راضیه، اولین همایش ملی شیمی و گیاهان دارویی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی میزان هیدروکسی متیل فورفورال و فعالیت دیاستازی عسلهای مناطق مختلف ایرا ن و مقایسه آن با چند عسل تجاری، 1401/10/08، 1401/10/09
  39. شکری عاطفه، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، اولین همایش ملی شیمی و گیاهان دارویی، ارائه پوستر، مقاله کامل، عصارهگیری از زنجبیل با سیال فوق بحرانی و ارزیابی میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتیاکسیدانی آن، 1401/10/08، 1401/10/09
  40. حاجیان تیلکی عادل، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، رضوی راضیه، اولین همایش ملی شیمی و گیاهان دارویی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی پروفایل قندی عسلهای مناطق مختلف ایران و مقایسه آن با چند عسل تجاری، 1401/10/08، 1401/10/09
  41. شکری عاطفه، اسماعیل زاده کناری رضا، فرهمندفر رضا، اولین همایش ملی شیمی و گیاهان دارویی، ارائه پوستر، مقاله کامل، ارزیابی روشهای مختلف استخراج بر خصوصیات آنتیاکسیدانی عصاره زنجبیل، 1401/10/08، 1401/10/09

جوایز و افتخارات(در زمینه‌های مختلف مانند: طرح, مقاله, ...)

  1. پژوهشگر برتر دانشگاهی 97، دانشگاهی، جشنواره پژوهش، 1397/09/30
  2. پژوهشگر برتر دانشگاه در سال 1401، دانشگاهی، جشنواره پژوهش، 1401/09/09