مقالات چاپ شده در نشریات بین المللی
- Seifi Kazem, Rezaei Mansour, Teimori Yansari Asadollah, Zamiri Mohammad Javad, ria gho, hid rez, 2020/02/15, Short chain fatty acids may improve hepatic mitochondrial energy efficiency in heat stressed-broilers, JOURNAL OF THERMAL BIOLOGY, 1, 1-8
- Kazemi Mohammad, Rohollah Ghasemi, Dirandeh Essa, Torki Mehran, Rezaei Mansour, 2020/11/24, Effect of zinc oxide, potassium iodide and withdrawal diet as alternative moulting methods on performance of commercial laying hens, JOURNAL OF APPLIED ANIMAL RESEARCH, 48, 534-542
- Mokhtari Razeaeh, Rezaei Mansour, Kazemi Mohammad, Dirandeh Essa, 2023/03/11, Evaluation of Antimicrobial and Antioxidant Activities of Casein- Derived Bioactive Peptides Using Trypsin Enzyme, JOURNAL OF FOOD QUALITY, 9, 1-10
- mokh raz, Kazemi Mohammad, Rezaei Mansour, moftakhrzadeh seyed adel, moh amir, 2023/03/13, Antioxidant, Antimicrobial Activities, and Characterization of PhenolicCompoundsofThyme(Thymusvulgaris L.), Sage (Salvia officinalis L.), and Thyme–Sage Mixture Extracts Raziyeh, JOURNAL OF FOOD QUALITY, 1, 1-9
مقالات چاپ شده در نشریات معتبر داخلی
- Nasiri Kolsum, Kazemi Mohammad, Rezaei Mansour, Yousefi soheyl, 2019/03/25, Supplementation of Sodium Selenite and Methionine on Concentration of Selenium in Egg and Serum, Antioxidant Enzymes Activity and Immune Response of Iranian Native Broiler Breeders, poultry science journal, 7, 119-129
- Hasani Mohsen, Rezaei Mansour, Ansari Pirsaraei Zarbakht, Yussefi Kelarikolaei k.., 2019/06/20, Effects of Different Levels of Guar Meal and β‐Mannanase on Performance, Yolk Cholesterol Concentration and Blood Lipid Parameters of Laying Hens in Second‐Cycle of Production, iranian journal of applied animal science, 9, 309-313
- Palouj Javanshir, Kazemi Mohammad, Rezaei Mansour, Ansari Pirsaraei Zarbakht, 2021/09/01, Effects of in ovo Injection of Nano Zinc Oxide on the Hatchability, Immunity and Antioxidant Responses, and Relative Gene Expressions of Interleukin 2 and 12 in Broiler Chickens, iranian journal of applied animal science, 11, 595-603
- کاظمی فرد محمد، کرمانشاهی حسن، رضایی منصور، گلیان ابوالقاسم، 1397/02/15، تاثیر کاهش کلسیم و فسفر جیره غذایی به همراه ویتامین 3D و یا عصاره رازیانه بر عملکرد تولید مثلی مرغ مادرگوشتی پس از تولک بری، پژوهش های علوم دامی، 27، 11-21
- شکوری متین، رضایی منصور، چاشنی دل یداله، 1397/03/15، تأثیر تغذیه پودر جلبک اسپیرولینا ریزپوشانی شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی، پژوهشهای تولیدات دامی، 9، 8-16
- نبی پور افروزی حسن، تربتی نژاد نورمحمد، شمس شرق محمود، رضایی منصور، 1397/03/30، اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فراوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی، تحقیقات تولیدات دامی، 7، 67-80
- رادمهر وحید، تیموری یانسری اسداله، رضایی منصور، 1397/09/15، اثر منابع مختلف و اندازه ذرات الیاف بر عملکرد، ریخت شناسی و جمعیت میکروبی روده و آنزیم های گوارشی در جوجه های گوشتی، پژوهشهای تولیدات دامی، 9، 26-35
- محسن زاده توری فرزاد، رضایی منصور، کاظمی فرد محمد، 1397/10/05، اثر جایگزینی متیونین گیاهی با متیونین سنتزی در جیره های کم پروتئین بر عملکرد، خصوصیات لاشه، پاسخ های ایمنی و برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی، پژوهشهای تولیدات دامی، 20، 1-9
- سیفی مقداد، رضایی منصور، تیموری یانسری اسداله، 1397/11/10، اثر سطوح مختلف پپتیدهای کنجاله سویا بر عملکرد، ریخت شناسی روده و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی، پژوهشهای تولیدات دامی، 9، 9-17
- سحر خیز کمال، رضایی منصور، کاظمی فرد محمد، 1398/03/01، تاثیر سطوح مختلف پودر گوجه فرنگی با و بدون افزودن آنزیم بر عملکرد، فراسنجه های خونی و وضعیت آنتی اکسیدانی بلدرچین های ژاپنی، پژوهشهای تولیدات دامی، 10، 11-21
- نفیسی مهرداد، رضایی منصور، حسینی سید عبدالله، کاظمی فرد محمد، 1398/03/01، اثر منابع مختلف عناصر منگنز، روی و مس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی، تولیدات دامی، 21، 113-125
- نبی پور افروزی حسن، تربتی نژاد نورمحمد، شمس شرق محمود، رضایی منصور، 1398/03/15، تاثیر سطوح مختلف کنجاله گلوتن بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز بر عملکرد، برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی خون، ایمنی و جمعیت میکروبی در جوجه های گوشتی، علوم دامی، 122، 291-310
- خضری باهر، رضایی منصور، کاظمی فرد محمد، 1398/06/30، تاثیر منابع مختلف فیبر نامحلول بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی، پژوهشهای تولیدات دامی، 10، 1-9
- داودی محمد، رضایی منصور، هاشمی سید محمد، 1399/04/10، تأثیز کنجاله کلزای تخمیزی بز عملکزد، قابلیت هضم مواد مغذی، فزاسنجه های خونی، کانی شذن استخوان درشت نی و خصوصیات روده جوجه های گوشتی، علوم دامی ایران، 51، 61-72
- شکوری متین، رضایی منصور، چاشنی دل یداله، صفری رضا، قلی پور حامد، 1399/04/21، اثرات تغذیه با با پودر جلبک اسپیزولینای(Spirulina platensis)ریزکپسوله شده و غیر کپسوله بز فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی(راس 308)، مجله علمی شیلات ایران، 29، 139-147
- ابراهیمی مهدی، کاظمی فرد محمد، رضایی منصور، دیرنده عیسی، 1399/10/21، اثر استفاده از بنتونیت و نشاسته گندم بر عملکرد، خصوصیات لاشه، پارامترهای خونی و جمعیت میکروبی در جوجه های گوشتی، تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک، 129، 89-101
- نایفی مرضیه، رضایی منصور، چاشنی دل یداله، بهگر مهدی، 1399/11/15، تاثیر استفاده از سطوح مختلف ضایعات میگوی پرتوتابی شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه های خونی، آنزیم های کبدی و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی، پژوهشهای تولیدات دامی، 11، 18-31
- قلی پور نوذری حامد، رضایی منصور، کاظمی فرد محمد، 1400/03/15، تأثیر امولسیفایر در جیره های حاوی سطوح متفاوت انرژی بر عملکرد، ویژگیهای لاشه، جمعیت میکروبی روده و قابلیت هضم ایلئومی جوجه های گوشتی، پژوهشهای تولیدات دامی، 12، 31-41
- نفیسی مهرداد، رضایی منصور، حسینی سید عبدالله، کاظمی فرد محمد، افشار مجید، امیر صادقی مهدی، 1400/03/15، اثر منبع و سطح منگنز، روی و مس بر عملکرد جوجه های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی، علوم دامی، 1، 75-88
- سهرابی شهاب، رضایی منصور، تیموری یانسری اسداله، یعقوب فر اکبر، 1401/06/30، بررسی تأثیر گوانیدینواستیک اسید)GAA )و روش های مدیریت تولید مثل بر عملکرد گله مرغ مادر گوشتی سویه تجاری راس 308، علوم دامی، 135، 3-14
- محمد نژاد معصومه، رضایی منصور، کاظمی فرد محمد، 1401/07/13، تأثیر کاهش پروتئین جیره و افزودن عصاره گی اه دارویی نعناع فلفلی بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجههای خونی و جمعیت میکروبی جوجههای گوشتی، پژوهشهای تولیدات دامی، 1، 52-63
- یوسفی سهیل، رضایی منصور، کاظمی فرد محمد، شهره بهرام، 1401/08/10، ارزیابی اثرات افزودن آنزیم و پروبیوتیک در جیره حاوی سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد، ترکیب الشه و بهبود انرژی ویژه در جوجههای گوشتیبا جیره بر پایه گندم-کنجاله سویا، پژوهشهای تولیدات دامی، 13، 22-31
- یوسفی سهیل، رضایی منصور، کاظمی فرد محمد، شهره بهرام، 1401/08/30، ارزیابی افزودن آنزیم و پروبیوتیک در جیره های با سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد، ترکیب لاشه و بهبود انرژی ویژه در جوجه های گوشتی با جیره بر پایه گندم-کنجاله سویا، پژوهشهای تولیدات دامی، 13، 22-31
- طاهری سرتشنیزی محمد جواد، رضایی منصور، 1401/08/30، بررسی استفاده از اسید آلی، پریبیوتیک و پروبیوتیک به عنوانئ مکمل در شربت تحریکی بر عملکرد کلنی های زنبور عسل ایرانی، پژوهشهای تولیدات دامی، 13، 172-178
- کریمی زهرا، رضایی منصور، کاظمی فرد محمد، تاجیک قنبری محمدعلی، 1401/10/01، اثر کنجاله تخم آفتابگردان تخمیر شده با قارچ آسپرژیلوس نایجر و مخمر سکارومایسس سرویزیه بر عملکرد، گوارش پذیری مواد مغذی و برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی، تولیدات دامی، 24، 489-500
- کریمی زهرا، رضایی منصور، کاظمی فرد محمد، تاجیک قنبری محمدعلی، 1401/10/10، بررسی اثرات کنجاله تخم آفتابگردان تخمیر شده با قارچ آسپرژیلوس نایجر و مخمر ساکارومایسس سرویزیه بر ریخت شناسی، جمعیت میکروبیو برخی از پارامترهای هضمیجوجه های گوشتی، پژوهشهای تولیدات دامی، 13، 28-37
- صادقیان زهره، کاظمی فرد محمد، رضایی منصور، 1401/11/17، بررسی استفاده از اسیدهای آلی ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد، شاخصهای خونی، جمعیت میکروبی و گوارشپذیری مواد مغذی جوجههای گوشتی، پژوهشهای علوم دامی ایران، 15، 77-92
- کاظمی فرد محمد، کاردل علی اصغر، رضایی منصور، دیرنده عیسی، 1401/12/23، تاثیر سطوح مختلف منوسدیم گلوتامات بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغهای تخمگذار، پژوهشهای علوم دامی ایران، 1، 1-2
- دیده بان یوسف، کاظمی فرد محمد، رضایی منصور، مهربان جوبنی پویان، 1401/12/23، ارزیابی استفاده از کنجاله آفتابگردان تخمیری در جیره بر عملکرد رشد، جمعیت میکروبی ایلئوم و شاخص- های خونی در جوجههای گوشتی، پژوهشهای علوم دامی ایران، 1، 1-2
- یوسفی سهیل، رضایی منصور، کاظمی فرد محمد، شهره بهرام، 1402/03/02، اثر افزودن آنزیم و پروبیوتیک به جیره های حاوی سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و بهبود انرژی خالص در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه ذرت - کنجاله سویا، علوم دامی ایران، 54، 77-91
- بزرگ تبار پرند، کاظمی فرد محمد، رضایی منصور، مهربان جوبنی پویان، 1402/03/23، اثر پپتیدهای زیست فعال سوپرورم بر عملکرد، ریخت شناسی و جمعیت میکروبی روده و پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی، پژوهشهای تولیدات دامی، 14، 10-20
- ازوجی علیرضا، رضایی منصور، کاظمی فرد محمد، عشایریزاده امید، 1402/06/15، تاثیر سطوح مختلف خوراک گلوتن ذرت با و بدئن افزودن آنزیم بر عملکرد، خصوصیات لاشه، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی، پژوهشهای تولیدات دامی، 14، 1-13
- قاسمی روح اله، کاظمی فرد محمد، رضایی منصور، انصاری پیرسرایی زربخت، دیرنده عیسی، 1402/08/14، اثرات منابع مختلف سلنیومی بر عملکرد، خصوصیا ت لاشه، متابولی تهای خونی و پاسخ، پژوهشهای تولیدات دامی، 14، 116-126
- کاظمی فرد محمد، پالوج جوانشیر، رضایی منصور، انصاری پیرسرایی زربخت، دیرنده عیسی، 1402/08/14، تأثیر تزریق نانواکسیدروی بر پاسخ ایمنی، فعالیت آنزیمهای اکسیداتیو پلاسما و بیان ژ، علوم دامی ایران، 54، 391-402
- کاظمی فرد محمد، کاردل علی اصغر، رضایی منصور، دیرنده عیسی، 1402/08/14، تأثیر سطوح مختلف منوسدیم گلوتامات بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخم مرغ و فراسنجههای خونی مرغ های تخمگذار، پژوهش های علوم دامی، 15، 383-395
- مختاری راضیه، رضایی منصور، کاظمی فرد محمد، دیرنده عیسی، 1402/10/30، تاثیر پپتیدهای استخراج شده از کازئین بر عملکرد، ویژگیهای لاشه و خاصیت آنتی اکسیدانی گوشت سینه جوجه های گوشتی، علوم دامی ایران، 54، 367-378
- زاهدیانفر شکوفه، رضایی منصور، کاظمی فرد محمد، 1402/12/15، اثر افزودن پودر برگ استویا و پروبیوتیک بر عملکرد، ویژگی های لاشه، جمعیت میکروبی روده و برخی از فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی، پژوهشهای تولیدات دامی، 14، 1-10
- رضایی منصور، کاظمی فرد محمد، 1403/02/15، استفاده از آنزیم پروتئاز در جیره های با سطوح مختلف پروتئین و اسیدهای آمینه بر عملکرد، ویژگی های الشه، قابلیت هضم مواد مغذی و غلظت برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی، علوم دامی ایران، 55، 163-180
- رضایی منصور، کاظمی فرد محمد، نوروزی معصومه، 1403/04/01، تاثیر کنجاله سویای عمل آوری شده با اسید سیتریک بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و جمعیت میکروبی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین، علوم دامی ایران، 55، 193-210