تحصیلات
عناوین دروس
مقالات چاپ شده در نشریات بین المللی
- Atef Maryam, Ait Chait Yasmina, Ojagh Seyed Mahdi, Latifi Ali Mohammad, Esmaeili Kharyeki Mina, Hammami Riadh, Udenigwe Chibuike, 2021/08/30, Anti-Salmonella Activity and Peptidomic Profiling of Peptide Fractions Produced from Sturgeon Fish Skin Collagen (Huso huso) Using Commercial Enzymes, Nutrients, 13, 1-16
- zamani abas, Khajavi Maryam, Abedian Kenari Abdolmohammad, Haghbin Nazarpak Masoumeh, Solouk Atefeh, Esmaeili Kharyeki Mina, Gisbert Enric, 2023/02/26, Physicochemical and Biochemical Properties of Trypsin-like Enzyme from Two Sturgeon Species, Animals, 13, 830-853
مقالات چاپ شده در نشریات معتبر داخلی
- Esmaeili Kharyeki Mina, Rezaei Masoud, Motamedzadegan Ali, 2011/02/10, The Effect of Processing conditions on Physico chemical properties of whitecheek shark skin gelatin, international aquatic research, 3, 69-63
- وردی زاده فرزانه، بابایی سیده صدیقه، ناصری محمود، گلمکانی محمدتقی، اسمعیلی خاریکی مینا، 1399/09/28، بررسی ویژگی های فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوهای پادینا و سارگاسوم، علوم و فنون شیلات، 9، 271-284
- احمدی حامد، یگانه سکینه، اسمعیلی خاریکی مینا، 1399/11/08، بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از امعاء و احشاءماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio، شیلات، 73، 593-606
- یگانه سکینه، اسمعیلی خاریکی مینا، احمدی حامد، 1399/12/09، تاثیر زمان آبکافت بر فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از سر ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)، مجله علمی شیلات ایران، 29، 29-42
- احمدی حامد، یگانه سکینه، اسمعیلی خاریکی مینا، 1400/06/22، بررسی زمان ماندگاری فیله کپور معمولی ( Cyprinus carpio ) پوشش داده شده با پروتئین آبکافتی ماهی، شیلات، 74، 375-390
- یگانه سکینه، اسمعیلی خاریکی مینا، احمدی حامد، 1400/08/15، ﺑﺮرﺳﯽ ﺧﻮاص آﻧﺘﯽاﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ ﻣﺤﺪودهﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ وزن ﻣﻮﻟﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ آﺑﮑﺎﻓﺘﯽ ﺣﺎﺻﻞ از ﺳﺮ ﻣﺎﻫﯽ ﮐﭙﻮر معمولی (Cyprinus carpi )، علوم و صنایع غذایی ایران، 18، 319-330
- اسمعیلی خاریکی مینا، منصوری مقدم شیما، 1401/09/30، ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی و ریزساختار پروتئین ایزوله حاصل از ماهی )Ctenopharyngodon idella، علوم و فنون شیلات، 11، 317-330
- اسمعیلی خاریکی مینا، حسینی سیده محدثه، 1401/12/01، تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر درجه هیدرولیز و فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه فیل ماهی، علوم و صنایع غذایی ایران، 19، 155-165
- بابایی سیده صدیقه، روشن ضمیر طاهره، اسمعیلی خاریکی مینا، صادقی بالادزائی علیرضا، 1402/12/01، ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین های ایزوله استخراج شده از دو گونه تاسماهی سیبری (baerii Acipenser (و تاسماهی ایرانی (persicus Acipenser(، علوم و فنون شیلات، 13، 475-487
- ربیعی سید محمود، یگانه سکینه، اسمعیلی خاریکی مینا، 1403/01/28، بررسی خواص آنتیاکسیدانی پروتئین آبکافتی تهیه شده از ضایعات کفال ماهیان دریای خزر، علوم و فنون دریایی، 22، 44-56
همایشهای بین المللی
- Reyhani Poul Soheyl, Yeganeh Sakineh, Esmaeili Kharyeki Mina, Fifth International Conference on Interdisciplinary Studies in Food Industry and Nutrition Sciences of Iran, poster presentation, complete article, Evaluation and comparison of functional properties of protein hydrolysates produced from crab (Portunus segnis) and rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) skin using Neutrase enzyme, 2021/11/17, 2021/11/17
- احمدی حامد، یگانه سکینه، اسمعیلی خاریکی مینا، چهارمین همایش بین¬المللی پژوهش-های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، سخنران، مقاله کامل، بررسی عملکرد پروتئین آبکافتی حاصل از اندرونه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در نگهداری فیله ماهی کپور معمولی در دمای یخچال، 1398/11/28، 1398/11/28
- ربیعی سید محمود، یگانه سکینه، اسمعیلی خاریکی مینا، چهارمین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، سخنران، مقاله کامل، بررسی خاصیت آنتی¬اکسیدانی پپتیدهای آبکافتی با وزن مولکولی متفاوت در پروتئین آبکافتی ضایعات کفال ماهیان دریای خزر، 1398/11/28، 1398/11/28
- موسوی گل چشمه سید صادق، اسمعیلی خاریکی مینا، شهره بهرام، سومین کنفرانس بینالمللی و هفتمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم، ارائه پوستر، مقاله کامل، اثر افزودن میکروجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر خصوصیات ظرفیت نگهداری آب و pH برگر گوشتی نگهداری شده در فریزر، 1402/05/30، 1402/05/31
همایشهای داخلی
- منصوری مقدم شیما، اسمعیلی خاریکی مینا، یگانه سکینه، بابایی سیده صدیقه، سومین همایش ملی علوم و فناوری های نوین در آبزیان، سخنران، مقاله کامل، تأثیر pH های مختلف بر ترکیبات شیمیایی و ظرفیت تشکیل کف پروتئین ایزوله حاصل از ضایعات ماهی کپورعلفخوار (Ctenopharyngodon idella)، 1400/10/12، 1400/10/12
- عسگری محمدمهدی، اسمعیلی خاریکی مینا، زمانی عباس، حسینی سید ولی، اولین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم زیستی، ارائه پوستر، مقاله مختصر، تاثیر روشهای مختلف انجمادزدایی بر افت ناشی از انجمادزدائی و پخت فیله ماهی کپور معمولی، 1400/11/14، 1400/11/14
- منصوری مقدم شیما، اسمعیلی خاریکی مینا، یگانه سکینه، بابایی سیده صدیقه، اولین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم زیستی، ارائه پوستر، مقاله کامل، تأثیر pH های مختلف استخراج بر ظرفیت جذب آب پروتئین ایزوله ضایعات ماهی کپورعلفخوار، 1400/11/14، 1400/11/14
- حسینی سیده محدثه، اسمعیلی خاریکی مینا، یگانه سکینه، اولین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم زیستی، ارائه پوستر، مقاله مختصر، کاربردهای فناوری مایکرویو در صنایع غذایی، با تأکید بر صنعت فرآوری آبزیان، 1400/11/14، 1400/11/14
- زارع سبا، یگانه سکینه، اسمعیلی خاریکی مینا، اولین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم زیستی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی درجه هیدرولیز پروتئین هیدرولیز شده جلبک قهوه¬ای سارگاسوم (sargassum angustifoliom) در زمان های مختلف هیدرولیز، 1400/11/14، 1400/11/14
- منصوری مقدم شیما، اسمعیلی خاریکی مینا، یگانه سکینه، بابایی سیده صدیقه، سومین همایش ملی علوم زیستی دریای مکران، ارائه پوستر، مقاله کامل، تأثیر شرایط استخراج بر رنگ و فعالیت امولسیون کنندگی پروتئین ایزوله ضایعات ماهی (Ctenopharyngodon idella) کپورعلفخوار، 1401/03/30، 1401/03/31
- پورمقیم کیانا، اسمعیلی خاریکی مینا، شهره بهرام، روحانی اردشیری مارال، پنجمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران، سخنران، مقاله کامل، اثر افزودن میکروجلبک اسپیرولینا بر ظرفیت نگهداری آب و بازده پخت سوسیس، 1402/02/28، 1402/02/28
- پورمقیم کیانا، اسمعیلی خاریکی مینا، شهره بهرام، روحانی اردشیری مارال، دوازدهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار، ارائه پوستر، مقاله کامل، اثر افزودن میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات بافتی سوسیس، 1402/04/21، 1402/04/21