مقالات چاپ شده در نشریات بین المللی
- Amiri Aghdaei Seyed Soheil, Alami Mehran, Babaei Gheefan Saeed, Ranjbar Nedamani Azadeh, 2012/08/15, Application of Isfarzeh seed (Plantago ovate L.) mucilage as a fat mimetic in mayonnaise, J FOOD SCI TECH MYS, 51, 2748-2754
- Ranjbar Nedamani Azadeh, ziyaeifar aman mohammad, Parvini Mehdi, Kashani Nejad Mahdi, Maghsoudlou Yahya, 2018/10/30, Numerical calculation of sterilization heat penetration parameters based on initial temperature and headspace in canned nonNewtonian fluid, JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 42, 1-8
- Ranjbar Nedamani Azadeh, Ranjbar Nedamani Elham, Salimi Azadeh, 2019/03/06, The role of lycopene in human health as a natural colorant, Current Nutrition & Food Science, 49, 284-298
- Ranjbar Nedamani Azadeh, Hashemi Seyed Jafar, 2021/05/12, RSM-CFD modeling for optimizing the apricot water evaporation, Journal of Food and Bioprocess Engineering, 4, 1-2
- Ranjbar Nedamani Azadeh, Hashemi Seyed Jafar, 2022/03/13, Energy consumption computing of cold plasma-assisted drying of apple slices (Yellow Delicious) by numerical simulation, JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING, 45, 1-10
- Safari Javad, Hashemi Seyed Jafar, Ranjbar Nedamani Azadeh, 2022/12/23, CFD Simulating of Air Moisture Distribution Inside the Dryer and Investigating Its Effect on The Shrinkage Rate of Dried Apples, International Journal of Food Engineering, 18, 775-784
مقالات چاپ شده در نشریات معتبر داخلی
- Ranjbar Nedamani Azadeh, Ranjbar Nedamani Elham, 2016/08/01, Antimicrobial Property of Lycopene Oleoresin on some Food Pathogens Running Head: Lycopene oleoresin antibacterial potent, نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 12, 382-387
- Ranjbar Nedamani Azadeh, 2019/02/01, Numerical Calculation F-value and Lethality of Non-Newtonian Food Fluid during Sterilization based on Can Geometry, None, 14, 113-125
- Ranjbar Nedamani Azadeh, 2021/08/01, The antioxidant activity of lycopene and chlorophyll oleoresin and phenol stability of Berberis vulgaris extracts in cupcake formulation Running title: The natural colered cakes, None, 17, 39-52
- Ranjbar Nedamani Azadeh, 2022/01/09, Stability Enhancement of Natural Food Colorants- A Review, None, 10, 1-1
- Hashemi Seyed Jafar, Ranjbar Nedamani Azadeh, 2022/02/17, Combination of numerical simulation and RSM to study the process factors on orange slices shrinkage, journal of horticulture and postharvest research, 5, 53-68
- Ranjbar Nedamani Azadeh, 2022/09/29, Finding Effective Plasma Process Factors on Yeast Deactivation by Numerical Simulation and RSM, پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران, 18, 15-29
- Ranjbar Nedamani Azadeh, 2023/05/11, Numerical Calculation of the Lethality of Becteria in Bottled Milk under Cold Pladma Treatment, پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران, 18, 153-165
- Ranjbar Nedamani Azadeh, Mohkami Zaynab, Elikaei Zahra, 2024/10/29, Cold-Plasma Pretreatment of Rosemary before Air Drying: Impact on Phenols, Flavonoids, Antioxidants and Antibacterial Properties, Research and Innovation in Food Science and Technology, 1, 1-1
- Shojapour Sabour, Motevali Ali, Samadi Seyed Hashem, Ranjbar Nedamani Azadeh, Biparva Pourya, 2025/01/01, Optimization of Energy Parameters in a Photovoltaic-thermal Solar System by Response Surface Methodology: A Case Study, iranica journal of energy and environment, 16, 145-153
- رنجبر ندامانی آزاده، مقصودلو یحیی، قربانی محمد، صادقی ماهونک علیرضا، 1388/08/01، استفاده از آنزیم پکتیناز و تیمار اتانولی در افزایش خلوص و راندمان لیکوپن استخراج شده از پوست گوجه فرنگی، فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1، 37-50
- رنجبر ندامانی آزاده، مقصودلو یحیی، قربانی محمد، صادقی ماهونک علیرضا، 1391/03/01، نقش تیمار اتانولی و آنزیم پکتیناز بر راندمان استخراج لیکوپن از ضایعات صنایع تبدیلی گوجه فرنگی، نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8، 9-15
- رنجبر ندامانی آزاده، ضیایی فر امان محمد، پروینی مهدی، کاشانی نژاد مهدی، مقصودلو یحیی، 1395/03/01، بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته.، فناوریهای نوین غذایی، 3، 1-11
- رنجبر ندامانی آزاده، ضیایی فر امان محمد، پروینی مهدی، کاشانی نژاد مهدی، مقصودلو یحیی، 1396/02/01، بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاستهای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن، نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13، 129-140
- رنجبر ندامانی آزاده، مقصودلو یحیی، قربانی محمد، صادقی ماهونک علیرضا، 1398/05/30، کاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی، آنزیم پکتیناز، و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن، علوم غذایی و تغذیه، 16، 27-36
- رنجبر ندامانی آزاده، هاشمی سیده مائده، 1401/06/06، کاربرد اولئورزین رنگدانههای طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصاره زرشک در نان بربری و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نان، تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، 21، 165-178
- هاشمی سیدجعفر، رنجبر ندامانی آزاده، عبدی نیلوفر، 1401/07/11، تغییرات ضریب نفوذ مؤثر و انرژی فعال¬سازی در خشک کردن برگه¬ی سیب توسط مایکروویو و آون هوای داغ، علوم و صنایع غذایی ایران، 19، 281-289
- هاشمی سیدجعفر، رنجبر ندامانی آزاده، 1402/01/29، شبیه سازی عددی با کامسول و مدل سازی با روش سطح پاسخ اثر فاکتورهای خشک کردن بر چروکیدگی سیب خشک شده، پژوهش های صنایع غذایی، 21، 30-50
- رنجبر ندامانی آزاده، 1402/05/30، شبیه سازی عددی اندیس کشندگی و زمان تکمیل فرآیند حرارتی طی استریلیزاسیون اسپتیک سیال غیر نیوتنی تحت تأثیر سرعت جریان سیال و قطر مبدل حرارتی دو لولهای، پژوهش های صنایع غذایی، 33، 23-43
- صفری جواد، هاشمی سیدجعفر، رنجبر ندامانی آزاده، 1402/07/17، بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقههای سیب خشکشده با استفاده از پردازش تصویر، پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 19، 477-490
- رنجبر ندامانی آزاده، 1402/09/29، بهینه سازی نابودی میکروارگانیسم و بررسی تغییرات کیفی شیر بطری شده تحت تیمار پلاسمای سرد، پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 12، 329-342
- رنجبر ندامانی آزاده، 1403/01/01، محاسبه عددی میزان دناتوره شدن آنزیمها، پروتئینهای تغذیهای و بروز واکنشهای قهوهای شدن در شیر بطریشده تحت تاثیر تیمار پلاسمای سرد، علوم و صنایع غذایی ایران، 146، 42-56